مهران محمدی امین

فارس/ «یائیر لاپید»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز با «بنیامین نتانیاهو»، رهبر مخالفان کابینه این رژیم دیدار و وی را در جریان مذاکرات رفع تحریم‌

1401\06\07 20:23:24


لاپید، «نتانیاهو» را در جریان مذاکرات برجام قرار داد

فارس/ «یائیر لاپید»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز با «بنیامین نتانیاهو»، رهبر مخالفان کابینه این رژیم دیدار و وی را در جریان مذاکرات رفع تحریم‌های وین قرار داد. برخی خبرنگاران مستقر در فلسطین اشغالی نوشته‌اند نتانیاهو خواستار آن بوده که عکسی از این جلسه منتشر نشود، در حالی که لاپید بر انتشار عکس اصرار داشته است.

«یائیر لاپید»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز با «بنیامین نتانیاهو»، رهبر مخالفان کابینه این رژیم دیدار و وی را در جریان مذاکرات رفع تحریم‌های وین قرار داد.برخی خبرنگاران مستقر در فلسطین اشغالی نوشته‌اند نتانیاهو خواستار آن بوده که عکسی از این جلسه منتشر نشود، در حالی که لاپید بر انتشار عکس اصرار داشته است.حساب کاربری دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی در توییتر عکسی را از این دیدار منتشر کرده و به نقل از لاپید نوشته است: «من رهبر مخالفان کابینه نتانیاهو را در جریان توافق هسته‌ای ایران و فعالیت‌های اسرائیل برای اثرگذارای بر این موضوع قرار دادم.

در مسائل امنیت ملی هیچ مخالفتی وجود ندارد. اسرائیل قوی است و ما برای محافظت از منافع امنیتی‌مان در برابر کسانی که می‌خواهند به ما صدمه بزنند با هم همکاری می‌کنیم.»کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد.

علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در منطقه غرب آسیا است و با حمایت‌های آمریکا برنامه تسلیحات هسته‌ای خودش را از نظارت‌های بین‌المللی دور نگاه داشته است.رژیم صهیونیستی و واشنگتن از مدت‌ها قبل همکاری با یکدیگر برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران را در دستور قرار داده‌اند. کارشناسان اختلافاتی که دو طرف گاهاً در خصوص مذاکرات با ایران ابراز می‌کنند را بخشی از تقسیم کار آنها برای فشار بر ایران و وادار کردن تهران به اعطای امتیازات در گفت‌وگوها می‌دانند.. .


بازنشر از : آخرین خبر