1403\05\29 07:41:04



آرامش و امنیت امروز کشور مدیون رشادت‌های آزادگان و ایثارگران است

ری- فرماندار ویژه ری گفت: آرامش و امنیت امروز کشور مدیون رشادت‌های آزادگان و ایثارگران است.

تبلیغات
وبلاگ کسب و کار اینترنتی و مقالات آموزشی طراحی سایت پرتال

مطالب آموزشی شامل اخبار طراحی سایت، آموزش سئو سایت، آموزش مدیریت وب سایت را در وبلاگ پرتال بخوانید

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی باب الحوائجی صبح دوشنبه در آئین تجلیل و بزرگداشت آزادگان سرافراز شاغل در مجموعه فرمانداری و بخشداری‌های تابعه شهرستان ری که در محل سالن جلسات شهدای مدافع حرم ساختمان فرمانداری و با حضور بابایی معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن ۲۶ مردادماه سالروز بازگشت اولین گروه از آزادگان سرافراز به میهن اسلامی اظهار کرد: جانفشانی‌های شما عزیزان بر هیچکس پوشیده نیست و همه ما وظیفه داریم ضمن تجلیل و قدرشناسی از مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های شما، در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و بیان افتخارات شما سربازان قهرمان وطن به نسل جوان بکوشیم.

باب الحوائجی افزود: باوجود تمام دشمنی‌ها و تهدیدات در پرمخاطره‌ترین منطقه جهان، همه ما امروز امنیت و آرامش مثال زدنی کشورمان را تحت لوای پرچم مقدس جمهوری اسلامی مدیون رشادت‌های شما آزادگان و ایثارگران والامقام هستیم، شما عزیزان با از خودگذشتگی ایام جوانی خود را با سختی و مشقت فراوان در زندان‌های مخوف حزب جنایتکار بعث عراق گذراندید تا امروز ایران بزرگ ما سربلند و در جهان پرآوازه باشد. وی ادامه داد: قطعاً هیچ یک از ما نمی‌توانیم ذره‌ای از درد و رنج و شکنجه‌های روحی و جسمی که شما بزرگواران تحمل کردید را درک کنیم، این سختی‌ها و مرارت‌های فراوان است که موجب شد شما عزیزان به اسطوره‌های صبر و استقامت بدل شده و در چشم مردم شریف ایران عزیز شوید و حقاً توصیف مقام عظمی ولایت از مقام و جایگاه آزادگان سرافراز میهن با عنوان الماس‌های درخشان شایسته شما قهرمانان همیشگی ایران است. معاون استاندار تهران اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت فرهنگی است پایدار و به یاد ماندنی و امروز ما نیازمند آن هستیم که این ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های شما آزادگان سرافراز در دوران اسارت به عنوان یک الگو و مدل میهن پرستی و حراست از دین مبین اسلام برای عموم جامعه بویژه جوانان و نوجوانان به خوبی تبیین شود، تجلیل از آزادگان قهرمان ایران تجلیل از یک عمر ایثارگری و هم نشینی با شهدای والامقام وطن اسلامی است.

فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: قطعاً زبان‌های ما از بیان عظمت مجاهدت‌های شما عزیزان قاصر است و روز ۲۶ مردادماه بهانه‌ای برای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای والامقام و تجلیل از شما قهرمانان همیشگی ایران زمین و فرصت خوبی است تا به شما و تمامی ایثارگران جان برکف بگوییم که قدردان شما بوده و عظمت و سربلندی امروز ایران عزیز را مدیون رشادت‌ها و از خود گذشتگی‌های شما سربازان شجاع و عاشقان میهن اسلامی خود هستیم.. .


بازنشر از : مهر

مهدی باب الحوائجی

فرمانداری ری

آزادگان جنگ تحمیلی

خبرهای مرتبط با