1401\10\12 20:35:45



مطالعات ۹۰کیلومتر از رودخانه‌های برخوار، شاهین شهر ومیمه انجام شد

اصفهان- مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان گفت: با هدف ساماندهی و لایروبی رودخانه‌ها و مسیل های شهرستان‌های برخوار، شاهین شهر و میمه، مطالعات ۹۰کیلومتر از رودخانه‌های این شهرستان‌ها انجام شد.

تبلیغات
خرید و قیمت انواع قفسه فروشگاهی ابزار پوریا

خرید قفسه فروشگاهی با کیفیت بالا وقیمت مناسب برای خرید قفسه فروشگاهی وارد سایت شوید پایین ترین قیمت قفسه در ایران برای خرید ابتدا وارد سایت ابزار پوریا شوید

به گزارش خبرگزاری مهر از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، حسن ساسانی افزود: مطالعات ۶۰ کیلومتر از مسیل های دارای الویت در دست انجام و مطالعات مرحله دوم ۲۱ کیلومتر از این مسیل‌ها نیز انجام شده است.

وی با بیان اینکه ساماندهی و لایروبی رودخانه‌های شهرستان‌های برخوار، شاهین شهر و میمه و مسیل های عبور سیلاب از آنها در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای اصفهان است و پیشرفت‌های خوبی در این زمینه حاصل شده است، خاطر نشان کرد: تا کنون ۹ کیلومتر از مسیل های منطقه لایروبی شده است. ساسانی تصریح کرد: رودخانه‌های شهرستان‌های برخوار، شاهین شهر و میمه با تعیین الویت در حال ساماندهی و لایروبی هستند و حد حریم و بستر مسیل‌ها برای آزادسازی توسط ارگان‌های ذیربط تا پایان خردادماه ۱۴۰۲ ابلاغ خواهند شد. مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با اشاره به اهمیت ساماندهی و لایروبی رودخانه‌ها و مسیل‌ها و تأثیر آن بر کنترل سیلاب‌های احتمالی و کاهش خسارات مالی و جانی گفت: متأسفانه برخی از افراد از روی بی اطلاعی و برخی نیز با هدف تصرف اراضی ملی که شامل حریم یا بستر رودخانه‌ها می‌شود؛ اقدام به تصرف این اراضی با هدف کشاورزی یا ساخت و ساز می‌کنند که همین موضوع باعث تغییر در مسیر رودخانه‌ها می‌شود و در زمان سیلابی شدن رودخانه‌ها باعث بروز خسارت‌های جدی می‌شود.

وی تاکید کرد: شرکت آب منطقه‌ای اصفهان در راستای اجرای وظایف قانونی خود طرح جامع مدیریت کنترل سیلاب شهرستان شاهین شهر، میمه و برخوار را در فاز مطالعاتی و اجرایی تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۲ تکمیل می‌کند. ساسانی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۳۴ نقطه حادثه خیز در شهرستان شاهین شهر، میمه و برخوار شناسایی شده است که هر کدام بنا بر اولویت‌های تعیین شده و اعتبارات لازم طی هشت ماه تعیین تکلیف می‌شوند. مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان ادامه داد: ساماندهی و لایروبی این رودخانه‌ها با هدف تأمین امنیت منازل، تأسیسات و معابر شهری و روستایی، ایمن سازی مراکز جمعیتی حاشیه رودخانه‌ها، کنترل و مهار سیلابها انجام می‌شود..

.


بازنشر از : مهر

شرکت آب منطقه ای اصفهان

رودخانه

وزارت نیرو

حسن ساسانی

خبرهای مرتبط با