1401\05\27 06:29:19


دستگیری دو نفر در فلسطین اشغالی به اتهام جاسوسی از تاسیسات امنیتی

رسانه های صهیونیست از بازداشت دو نفر به اتهام جمع آوری اطلاعات درباره تاسیسات امنیتی حساس در فلسطین اشغالی خبر دادند.

تبلیغات
وبلاگ کسب و کار اینترنتی و مقالات آموزشی طراحی سایت پرتال

مطالب آموزشی شامل اخبار طراحی سایت، آموزش سئو سایت، آموزش مدیریت وب سایت را در وبلاگ پرتال بخوانید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت از دستگیری دو نفر در فلسطین اشغالی به اتهام جمع آوری اطلاعات درباره یک مرکز امنیتی سری خبر داد.

بر اساس این گزارش، این رسانه صهیونیست افزود که افشای این خبر پس از آن صورت می‌گیرد که دادگاه صلح در قدس امکان انتشار برخی از جزئیات این پرونده را که به صورت محرمانه توسط شاباک در حال پیگیری است، فراهم کرد. آحارنوت همچنین گفت که انتشار اسامی متهمان و جزئیات این مرکز امنیتی و شرکت طرف قرارداد با مظنونان ممنوع است و قرار بازداشت متهمان چندین بار تمدید شده و هم اکنون تحت حبس خانگی قرار دارند. طبق این گزارش، یکی از متهمان جوان از حدود هفت سال پیش در تأسیسات امنیتی مذکور که در شمال فلسطین اشغالی قرار دارد مشغول به کار بوده و طی این مدت اطلاعات محرمانه‌ای را در خصوص آن جمع آوری کرده و نفر دوم که از بستگان وی بوده است به او برای حفظ و مخفی نگاه داشتن اطلاعات جمع آوری شده کمک می کرده است.

این گزارش می‌افزاید که یکی از دو جوان متهم در ادامه به یک مجتمع تفریحی در یکی از کشورهای مجاور مراجعه کرده و اطلاعاتی را که در اختیار داشته به یک فرد خارجی تحویل داده است.. .


بازنشر از : مهر

رژیم صهیونیستی

اسرائیل

آحارنوت

جاسوسی

خبرهای مرتبط با