الحیة: حماس برای احیای روابط با سوریه به صورت مستقل تصمیم گرفت فارس/ عضو دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد که تصمیم این جنبش برای احیای روابط با دمشق کاملا مستقل اتخاذ شده است. &laqu

1401\07\29 11:28:39


الحیة: حماس برای احیای روابط با سوریه به صورت مستقل تصمیم گرفت

فارس/ عضو دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد که تصمیم این جنبش برای احیای روابط با دمشق کاملا مستقل اتخاذ شده است. «خلیل الحیة» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گفت که تصمیم این جنبش برای احیای روابط با دمشق، تصمیمی مستقل بوده است.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد که تصمیم این جنبش برای احیای روابط با دمشق کاملا مستقل اتخاذ شده است.«خلیل الحیة» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گفت که تصمیم این جنبش برای احیای روابط با دمشق، تصمیمی مستقل بوده است.برخی رسانه‌ها به نقل از الحیه گزارش داده بودند که احیای روابط حماس با دمشق در پی موضع قطر در این خصوص و تشویق حماس به این روابط بوده است.به نوشته وبگاه «العربی الجدید»، الحیه در این خصوص گفت که از اظهارات وی سوء برداشت شده و رهبران حماس به صورت مستقل برای احیای روابط با دمشق تصمیم گرفته‌اند.وی گفت: «منظور ما این بود که با وجود داشتن روابط حسنه با قطر اما در برخی موارد مواضع ما متفاوت است و این یک امر طبیعی و حق حاکمیتی است و آن‌ها نیز به مواضع ما احترام می‌گذارند.»گروه‌های فلسطینی روز چهارشنبه/۲۷ مهر پس از دیدار با «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه در کنفرانسی مطبوعاتی شرکت کردند.

خلیل الحیه عضو ارشد دفتر سیاسی حماس در این کنفرانس گفت: دیدار با اسد دیدار گرمی بود و وی از عزم خود برای ارائه حمایت همه جانبه به ملت فلسطین و مقاومت آن گفت.وی تأکید کرد: دیدار با اسد روز باشکوهی است، حضورمان در سوریه را از سر می‌گیریم و با این کشور در حمایت از ملتمان و ثبات سوریه همکاری خواهیم کرد.


بازنشر از : آخرین خبر

فارس/ عضو دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد که تصمیم این جنبش برای احیای روابط با دمشق کاملا مستقل اتخاذ شده است. «خلیل الحیة» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گفت که تصمیم این جنبش برای احیای روابط با دمشق، تصمیمی مستقل بوده است.


قفسه فلزی - قفسه انبار