آخرین خبر/ چند وقت یک‌بار شاهد تیراندازی در یکی از مدارس آمریکا هستیم که منجر به اتفاقات تلخی می‌شود و بعد از هر حادثه‌ای یکی از سئوالات متداول این است که چرا قوانی

1401\12\23 21:02:42


پشت‌پرده لابی قدرتمند اسلحه در آمریکا

آخرین خبر/ چند وقت یک‌بار شاهد تیراندازی در یکی از مدارس آمریکا هستیم که منجر به اتفاقات تلخی می‌شود و بعد از هر حادثه‌ای یکی از سئوالات متداول این است که چرا قوانین مربوط به حمل سلاح در این کشور اصلاح نمی‌شود؟ چرا هربار کنگره قصد اصلاح این قوانین را دارد با چالش‌هایی مواجه می‌شود؟ فیلم سینمایی «دوشیزه اسلون» مکانیزم نفوذ لابی اسلحه در کنگره با تشکیل کمپین‌های پراز پول و خریدن رای سناتورها را به زیبایی نشان می‌دهد. فیلم تولید امسال نیست اما هنوز جذاب و در عین‌حال نکته‌سنجانه است.

چند وقت یک‌بار شاهد تیراندازی در یکی از مدارس آمریکا هستیم که منجر به اتفاقات تلخی می‌شود و بعد از هر حادثه‌ای یکی از سئوالات متداول این است که چرا قوانین مربوط به حمل سلاح در این کشور اصلاح نمی‌شود؟ چرا هربار کنگره قصد اصلاح این قوانین را دارد با چالش‌هایی مواجه می‌شود؟ فیلم سینمایی «دوشیزه اسلون» مکانیزم نفوذ لابی اسلحه در کنگره با تشکیل کمپین‌های پراز پول و خریدن رای سناتورها را به زیبایی نشان می‌دهد.

فیلم تولید امسال نیست اما هنوز جذاب و در عین‌حال نکته‌سنجانه است.

(تماشای فیلم با دوبله اختصاصی) قوی‌ترین لابی‌گر آمریکا برابر پولفیلم داستان جسیکا اسلون است، زنی که عضو یک شرکت لابی‌گری است و روی لوایح مهمی در کشورش اعمال نفوذ کرده.

وقتی از سوی یک گروه قدرتمند به او پیشنهاد می‌شود تا از نفوذ و قدرتش بر سناتورها استفاده کند تا لایحه‌ای حساس را به نفع استفاده از اسلحه پیش ببرد او تصمیم می‌گیرد به‌خاطر پایبندی به اخلاق سمت دیگر ماجرا را انتخاب کند.

همان‌طور که می‌دانید آرای نمایندگان با رایزنی گروه‌های لابی‌گری که شغل‌شان همین است تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

اسلون و گروهش سعی می‌کنند به سناتورها ثابت کنند قوانین حمل سلاح باعث شده جان کودکان بی‌شماری قربانی شود و ادامه روند خطرناک است.

اما از آن طرف لابی اسلحه پول بیشتری خرج می‌کند و یک دعوای جنجالی و جذاب در پشت پرده سیاست شکل می‌گیرد که به‌زیبایی به کارکرد رسانه، سیاست و پشت پرده آن در آمریکا می‌پردازد.

این فیلم جالب را می‌توانید با اینترنت تلفن همراه، بدون نیاز به خرید اشتراک، با دوبله فارسی از لینک زیر تماشا کنید.>>> تماشای فیلم با دوبله اختصاصینکته 1: برای تماشای فیلم با اینترنت همراه نیازی به خرید اشتراک ندارید.

(حجم مصرفی شما تمام بهاء می‌شود).

فقط کافی است برای تماشای بهتر آخرین خبرتان را به روز کنید.

 نکته 2: اگر می‌خواهید با تلویزیون هوشمند فیلم تماشا کنید کافی‌ست اینترنت همراه را روی تلویزیون هات‌اسپات کنید و را در مرورگرتان جست‌وجو کنید.نکته 3: اگر هم از اینترنت خانگی استفاده می‌‌کنید می‌توانید با کمترین قیمت ممکن یک اشتراک بگیرید.

در این حالت حجم اینترنت مصرفی شما نیم بهاء خواهد بود.برای تماشای فیلم و سریال‌های بیشتر به بخش «سینما و چهره» آخرین خبر بروید.

این پیشنهادها را هم از دست ندهید:با قدرت‌‌های باورنکردنی و زیبای حیوانات آشنا شوید 1401/12/21 - 23:00برای کسانی‌که وحشت و آدرنالین خون‌شان پایین آمده 1401/12/21 - 22:0010 فیلم پرخرج تاریخ سینما با هزینه هزاران میلیارد تومانی! 1401/12/21 - 21:00...

بازار


بازنشر از : آخرین خبر

آخرین خبر/ چند وقت یک‌بار شاهد تیراندازی در یکی از مدارس آمریکا هستیم که منجر به اتفاقات تلخی می‌شود و بعد از هر حادثه‌ای یکی از سئوالات متداول این است که چرا قوانین مربوط به حمل سلاح در این کشور اصلاح نمی‌شود؟ چرا هربار کنگره قصد اصلاح این قوانین را دارد با چالش‌هایی مواجه می‌شود؟ فیلم سینمایی «دوشیزه اسلون» مکانیزم نفوذ لابی اسلحه در کنگره با تشکیل کمپین‌های پراز پول و خریدن رای سناتورها را به زیبایی نشان می‌دهد. فیلم تولید امسال نیست اما هنوز جذاب و در عین‌حال نکته‌سنجانه است.


نمایندگی بوتان تهران