1401\06\08 18:44:22
طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید
سالاد سیب زمینی با شوید یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب سیب زمینی با شوید و سایر سبزیجات تهیه میشود و یک پیش غذای مقوی است.
سالادها یکی از محبوبترین و متنوعترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو میشوند؛ اما خیلی از آنها به دلیل ترکیباتی که دارند، میتوانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند.
سالادها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنیهایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و... تشکیل میشوند که معمولاً به صورت سرد سرو میشوند و ممکن است علاوهبر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شود که در این صورت ارزش غذاییشان بیشتر میشود و میتوان به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
سالاد سیب زمینی با شوید یکی از انواع سالادهای سرد است که به دلیل داشتن مرغ و سیب زمینی در ترکیابتش یک غذای کامل و مقوی محسوب میشود که میتوان آن را به عنوان غذای اصلی میل کرد.
این سالاد همچنین برای پذیرایی در جشن تولد و مهمانیها انتخاب خوشمزه و مناسبی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی با شوید
سینه مرغ: ۱ عدد
روغ زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
شوید تازه: ۲۰۰ گرم
پیازچه: ۳ عدد
ذرت: ۱ فنجان
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا و پودر پیاز: از هرکدام ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به سس مایونز
نکات مربوط به مرغ
وقتی میخواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جاهایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمتها زودتر مشخص میشود. اگر این قسمتها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغهایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید.
رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغهای بستهبندی استفاده میکنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خونآبه نداشته باشد.
نکات مربوط به شوید
اگر شوید را بیش از اندازه خرد کنید، توی سالاد آب میاندازد که خوشایند نیست. اگر در منزل شوید تازه ندارید، میتوانید از شوید خشک استفاده کنید.
نکات مربوط به روغن زیتون
درنتیجه از کیفیت آن کاسته میشود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب میپرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان سادهای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه دادهاند:
روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه میافتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین میرود و خوشمزه میشود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمیکند.
با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید
۲ ـ بعد از اینکه سیب زمینیهای پخته خنک شدند، آنها را پوست کنید و داخل یک کاسه بریزید.
سس مایونز، نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز و پاپریکا را به آن اضافه کنید و با گوشتکوب یا پورهکن سیب زمینیها را کاملا له کنید. در صورت تمایل میتوانید سیب زمینیها را به جای له کردن خرد کنید.
۳ ـ سینه مرغ را بعد از پخت، خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید.
۴ ـ کنسرو ذرت را بعد از اینکه بیست دقیقه جوشاندید، به مواد بالا اضافه کنید.
۵ ـ پیازچه و شوید را بعد از شست و شو خرد کنید و داخل مواد سالاد بریزید.
۶ ـ در مرحله آخر آب لیمو ترش و روغن زیتون را به سالاد اضافه کنید و همه مواد سالاد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سالاد آماده را داخل ظرف سرو بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود؛ سپس میل کنید، نوش جان.
طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید به صورت قالبی
با کف قاشق سالاد را فشار بدهید تا خوب فشرده و منسجم شود. حالا یک دیس یا بشقاب مناسب را روی قالب بگذارید و خیلی آرام قالب را داخل بشقاب برگردانید. حالا قالب را بلند کنید و به آرامی کیسه فریزر را از روی سالاد جدا کنید.
.
بازنشر از : منبع: فرارو