1404\09\12 06:27:06



روزنامه هم میهن- سوپرانقلابی های مجلس صداقت شان بیشتر از قالیباف است

روزنامه هم میهن: سوپرانقلابی های مجلس صداقت شان بیشتر از قالیباف است مجلسمحمدباقر قالیباف این‌روزها به بهانه روز مجلس خیلی پرکار شده است و از موضع بالا به امرونهی درباره اداره کشور و مخصوصاً دولت می‌پردازد و مشاورانش هم هر روز به بهانه‌ای برای سیاستمداران میانه‌رو خط‌ونشان می‌کشند.

تبلیغات
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت در تهران
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت در تهران
24تعمیر ارائه خدمات تعمیر و نصب چیلر ، مینی چیلر و داکت اسپلیت ، یخچال و فریز، ساید بای ساید، کولر گازی، پکیج گرمایشی در تهران با تعرفه نمایندگی .
# چیلر - # تعمیر کولر گازی - # تهویه
تعمیر و نگهداری چیلر سرویس و تعمیر چیلر آبگین تهویه

دقت و حساسیت در امر تعمیر و نگهداری چیلر باعث افزایش طول عمر آن و کاهش خرابی‌ها شده و از کاهش ضریب عملکرد و افزایش مصرف برق جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرآنلاین روزنامه هم میهن نوشت: رئیس مجلس دیروز هم در نشست خبری‌اش، سراغ دولت رفت و از اعلام وصول استیضاح چهار وزیر خبر داد و البته، از موضع مصلح‌کل و مقام بالاتر، رئیس‌جمهور را نصیحت کرد که: «اگر به جمع‌بندی رسیدیم وزیری دارای اشکال است، به نظر من خود دولت تغییر ایجاد کند خیلی بهتر است؛ اتفاقی که در دولت سیزدهم پیگیری شد.» به عبارتی، رئیس‌مجلس علناً شمشیر داموکلسی را از نیام بیرون کشید و بالای سر رئیس‌جمهور و چند وزیر نگه داشت؛ وزرایی که اغلب، نزدیک به اصلاح‌طلبان شناخته می‌شوند و از معدود اعضای کابینه هستند که طبق پیشنهاد «شورای راهبری دولت چهاردهم» از سوی پزشکیان معرفی شدند.

ترجمه صریح‌تر نصیحت قالیباف به پزشکیان این است که این چند وزیر نزدیک به اصلاح‌طلبان و میانه‌روها را هم از دولت حذف کن و مثل بقیه کابینه، این چند وزارتخانه را هم به ما بسپار؛ اسمش هم می‌شود وفاق!. .


بازنشر از : خبرآنلاین

محمد باقر قالیباف

افراطی گری

مجلس دوازدهم

خبرهای مرتبط با