1404\01\26 12:05:06



طارمی پس از رهایی از مصدومیت به نیمکت اینتر تبعید شد

مهاجم ایرانی تیم فوتبال اینتر در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا نیمکت نشین خواهد بود.

تبلیغات
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت در تهران
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت در تهران
24تعمیر ارائه خدمات تعمیر و نصب چیلر ، مینی چیلر و داکت اسپلیت ، یخچال و فریز، ساید بای ساید، کولر گازی، پکیج گرمایشی در تهران با تعرفه نمایندگی .
# چیلر - # تعمیر کولر گازی - # تهویه
تعمیر و نگهداری چیلر سرویس و تعمیر چیلر آبگین تهویه

دقت و حساسیت در امر تعمیر و نگهداری چیلر باعث افزایش طول عمر آن و کاهش خرابی‌ها شده و از کاهش ضریب عملکرد و افزایش مصرف برق جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های فوتبال اینتر و بایرن مونیخ در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، فردا شب (چهارشنبه ۲۷ فروردین) و در ورزشگاه جوزپه مه آتزا رو در روی هم قرار می‌گیرند.

دیدار رفت دو تیم با برتری دو بر یک نراتزوری به پایان رسید و باید دید شاگردان سیمونه اینزاگی آیا موفق خواهند شد تا به مرحله نیمه نهایی راه یابند یا خیر. رسانه «goal» خبر داد؛ مهدی طارمی از آسیب‌دیدگی عضلانی بهبود یافته و کریستین اصلانی نیز پس از پایان محرومیتش از مسابقات اروپایی می‌تواند برای اینتر به میدان برود اما به احتمال زیاد هر دو بازیکن روی نیمکت خواهند نشست. زیلینسکی و دامفریس همچنان به دلیل مصدومیت از بازی دور هستند.

فدریکو دی‌مارکو بهبودی کامل پیدا کرده است، اما کارلوس آگوستو پس از نمایش خوب خود در پست دفاع چپ ممکن است باعث دردسر برای انتخاب ترکیب اینزاگی شود.. .


بازنشر از : مهر

مهدی طارمی

فوتبال

تیم فوتبال اینترمیلان

خبرهای مرتبط با