1402\10\19 11:21:28
میزان اعتماد کارکنان به سازمانشان، تأثیر مستقیمی بر نحوهی عملکرد و انگیزهی کاری آنها میگذارد. تامی ا. بو، کتاب حفظ اعتماد کارکنان در سازمانهای خدماتی را با هدف بررسی علمی این مسئله به نگارش درآورده است. او سعی...
نویسنده: تامی ا.
بومترجم: مهدی کلانتری، بتول حسینی، پرهام خسروی، سمیه خلیفه، فهیمه عکافناشر: انتشارات مهد پژوهش
میزان اعتماد کارکنان به سازمانشان، تأثیر مستقیمی بر نحوهی عملکرد و انگیزهی کاری آنها میگذارد. تامی ا. بو، کتاب حفظ اعتماد کارکنان در سازمانهای خدماتی را با هدف بررسی علمی این مسئله به نگارش درآورده است.
او سعی دارد مخاطب خود را از اهمیت توسعهی اعتماد کارکنان و تأثیر آن بر بازدهی بیشتر سازمانها آگاه کند.
افزایش اعتماد کارکنان و استفاده از روشهایی که به این امر کمک کند، بازدهی سازمانها را بهنحو چشمگیری بالا میبرد و به نتایج مثبتی چون افزایش بهرهوری، ایجاد محیط کاری مثبت و افزایش انگیزهی کارکنان میانجامد. بههمینسبب امروزه این مسئله در میان کسبوکارهای مختلف از اهمیت زیادی برخوردار است. هدف از نگارش کتاب حفظ اعتماد کارکنان در سازمانهای خدماتی (Gaining and or maintaining employee trust with in service organizations)، تعیین روشهایی برای جلب اعتماد کارکنانِ این سازمانها و بر شمردن علل بیاعتمادی آنهاست.
شاید از خود سوال کنید چه چیزی بیش از همه سبب حس بیاعتمادی افراد نسبت به کارفرمایشان میشود؟ حاصل پژوهش تامی ا بو (Tammy A Boe) در کتاب حاضر به ما میگوید فقدان دریافت احترام از سوی کارکنان بالادست و اطلاعات اندکی که با آنها بهعنوان زیر دستان خود در میان میگذارند در این بیاعتمادی نقش پررنگی دارد.
افزایش آگاهی نسبت به این مسئله زنگ خطری است که به این کارفرمایان هشدار میدهد بیش از پیش هوای کارمندان خود را داشته باشند.
متأسفانه امروزه این آگاهی در میان تعداد اندکی از سازمانها وجود دارد. بااینحال در میان سازمانهای هوشمند پس از بررسی شرایط و آگاهی از پیامدهای اعتماد پایین یا بیاعتمادی افراد، دلایل و زمینههای شکلگیری این وضعیت بررسی میشود.
در این کتاب با استراتژیهای مختلف جلب اعتماد کارکنان آشنا میشوید و نویسنده توصیههایی در اختیارتان خواهد گذاشت که بتوانید حساسیت خود را نسبت به اهمیت این موضوع افزایش دهید. کتاب حفظ اعتماد کارکنان در سازمانهای خدماتی، حاصل ترجمهی مهدی کلانتری، بتول حسینی، پرهام خسروی، سمیه خلیفه و فهیمه عکاف است که انتشارات مهد پژوهش آن را منتشر کرده است.
صاحبان کسبوکار و سازمانهای خدماتی از مخاطبان اصلی این اثراند.
همچنین از آنجا که این کتاب بر اساس سبک نوشتاری APA نوشته شده، میتواند در زمینهی پایاننامهنویسی الگوی مناسبی برای دانشجویان و پژوهشگران باشد.
"نگرانی اول ما مشتریان هستند". "همیشه حق با مشتری است." مشتری پادشاه است. شعارها و آگهیهایی تبلیغکننده تعهدات شرکتها نسبت به مشتریان در سراسر محل کار، تبلیغات تلویزیونی، آگهیهای تبلیغاتی مجلهها و روی بیلبوردهای تبلیغاتی کاملا قابلمشاهده هستند، با این حال،" افراد حاضر در اتاقکهای 5 در 5 با مشتری هماهنگ نخواهند شد اگر به شرکت شاغل در آن اعتماد نکنند، و برای حمایت از آنها کمک دیگری مورد نیاز است.
کارکنان با مشتریان خود بصورت عادلانه رفتار نخواهند کرد اگر شرکتهایی که برای آنها کار می کنند با همان عدالت با کارکنان رفتار نکنند.
نشانه دیگر اعتماد کم و یا عدم وجود اعتماد کارمند، کاهش بهرهوری است. اگرچه هنوز هم درست است که ایالاتمتحده در تولید سرانه خود در جهان مقام اول را دارد، امااین جایگاه سیر نزولی یافته است. اگر روند معکوس نگردد، برآورد شده است که آلمان و ژاپن از ایالاتمتحده پیش خواهند افتاد.
کارکنانی که در محیطی عاری ازاعتماد کار میکنند احساس سختکوشی نمیکنند چون نه تحسین میشوند و نه دیده میشوند. به جای اینکه مدیریت فکر کند "تنبلی، تنبلی میآورد"، باید به دنبال دلایل واقعی تنبلی باشد. میزان بالای جابجایی کارکنان یکی دیگر از نشانههای فقدان اعتماد در کارمندان است".
مشتریان و کارکنان با شرکتهایی قطع همکاری میکنند که به آنهااعتماد ندارند.
با توجه به این نکته، سازمانهایی با اعتماد کم کارمندان و یا بدون وجود اعتماد از طرف کارمندان میتوانند منتظر هزینههای بالای استخدام و آموزش پیاپی باشند.... و زمان زیادی را صرف پیدا کردن و حفظ کارکنان کنند، و همانطور که قبلا ذکر شد، بهرهوری، همچنان تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
. .