1402\10\19 11:34:12
برای ورود به بازارهای بینالمللی و کسب سود و درآمد چشمگیر در بازار تبادل ارزهای خارجی، تنها لازم است در کتاب فارکس: آموزش کامل ورود به فارکس با مرتضی گودرزی همراه شوید. کتاب حاضر تمامی مراحل، از ورود به بازار فارکس تا...
نویسنده: مرتضی گودرزیناشر: انتشارات اردوی سوره
برای ورود به بازارهای بینالمللی و کسب سود و درآمد چشمگیر در بازار تبادل ارزهای خارجی، تنها لازم است در کتاب فارکس: آموزش کامل ورود به فارکس با مرتضی گودرزی همراه شوید.
کتاب حاضر تمامی مراحل، از ورود به بازار فارکس تا تحلیل مسائل مؤثر بر روند این بازار را برای مخاطبان مبتدی، به زبانی بسیار ساده شرح داده و تمامی نکاتی را که برای موفقیت در سرمایهگذاریهای بینالمللی باید بدانید، به شما میآموزد.
تا همین دهههای اخیر و پیش از گسترش روابط بینالمللی، این امکان وجود داشت که تمامی راههای کسب درآمد را در دو دسته گنجاند: فروش محصول یا ارائهی خدمات. البته این دو روش همچنان به اشکال گوناگون در سرتاسر جهان وجود دارند و به نظر نمیرسد هرگز زندگی اجتماعی-اقتصادی انسانها را ترک کنند، بااینحال امروزه شاهد کاربرد روشهای جدیدتری از دریافت سود و درآمد هستیم که بهجای کالا یا خدمت، تمرکز خود را روی «پول» قرار دادهاند. به بیان دیگر، از خود پول برای کسب پول بیشتر استفاده میکنند، بدون اینکه کالایی را تولید کرده باشند یا خدمتی را به انجام برسانند.
یکی از پرطرفدارترین این روشها، استفاده از بازار تبادل ارزهای خارجی یا «فارکس» است. صرف ورود به فارکس بسیار ساده بوده و برای تمامی افراد امکانپذیر خواهد بود اما موفقیت در آن مستلزم تخصص بالا و مهارتهای ویژهای است که در کتاب فارکس: آموزش کامل ورود به فارکس در اختیارتان قرار میگیرد. مرتضی گودرزی، بهعنوان مؤلف کتاب، در تمامی مراحل، گامبهگام در کنار شما خواهد بود.
کتاب حاضر بهطور کلی در هشت فصل تنظیم شده.
در نخستین فصل با چیستی فارکس، فضای آن، سود و ضررهای احتمالی و تفاوتهای آن با سایر بازارهای مالی روبهرو میشوید. در فصل دوم، بهطور عملی با ورود به دنیای فارکس، انواع حسابهای معاملاتی آن و سرمایهی مورد نیاز برای آن آشنا خواهید شد. سومین فصل به آموزش اصطلاحات رایج و مهم فارکس اختصاص دارد.
مفاهیمی همچون «اسپرد معاملاتی»، «سوآپ»، «لوریچ» و «لات» را در همین فصل خواهید شناخت.
فصل چهارم به نحوهی معامله در فارکس میپردازد و انواع معاملات را در این بازار به مخاطبان معرفی میکند. در فصل پنجم میآموزید که چگونه عملکرد بازار را از جنبههای گوناگون تحلیل کرده و بر پایهی تحلیلهای خود، سود یا زیانهای آتی را پیشبینی کنید. «مدیریت مالی» موضوع محوری فصل ششم است که به روشهای محاسبهی سود و زیان، نقش ریسک و سود مرکب در بازار فارکس اشاره دارد.
به کمک مطالب فصل هفتم میآموزید که در هنگام زیان دیدن، چه استراتژیهایی را به کار ببرید. در نهایت، فصل هشتم به روانشناسی معاملات و نقش پررنگ آن در روند سود و زیانها پرداخته و معیاری برای تحلیل واقعبینانهی فارکس در اختیارتان قرار میدهد.
نشر اردوی سوره چاپ و انتشار این کتاب خواندنی را به عهده داشته و آن را برای راهنمایی علاقهمندان به سرمایهگذاریهای بینالمللی عرضه کرده است.
اگر شما هم خواهان آن هستید که با استفاده از سرمایهگذاری در بازارهای بینالمللی و ارزهای سایر کشورها به سودهای کلان و درآمد فراوان برسید، پیشنهاد میکنیم از راهنماییهای کتاب فارکس: آموزش کامل ورود به فارکس غافل نشوید.
بازار فارکس چرا 24 ساعته است؟ نقش سشنهای معاملاتی در فارکس
سؤال اول شما احتمالاً این است که چرا بازار فارکس 24 ساعته است و اصلاً معنی سشن معاملاتی چیست و بهترین ساعت بازار فارکس به وقت ایران چه زمانی است. به طور فنی باید گفت که معاملات بازار فارکس از طریق شبکه عظیم و پیچیدهای در فضای غیرفیزیکی کنترل میشود و این نیست که مثلاً این معاملات از طریق صرافیها انجام شود و با بسته شدن یک صرافی یا بانک مرکزی، بازار نیز بسته شود.
این پاسخ در کنار شناخت سشنهای معاملاتی کمک میکند تا درک بهتری از 24 بودن فارکس داشته باشیم. خورشید در کره زمین از سمت شرق طلوع میکند. یعنی کشورهای شرق آسیا مانند استرالیا، ژاپن، کره و… روزشان زودتر شروع میشود.
در واقع زمانی که نیویورک به خواب میرود در شرق آسیا صبح آغاز میشود.
این صبح شروع روز معاملاتی جدید در فارکس است، همینطور که روز ادامه مییابد یکی یکی بازارهای کشورهای مختلف از شرق به غرب شروع به باز و بسته شدن میکنند و برخی نیز در زمانهایی باهم باز هستند. این امر سبب میشود که شما در طی 24 روز بازار فارکس را کاملاً باز داشته باشید. حالا در کنار این امر سشنهای معاملاتی وجود دارد که تأثیرات مهمی روی بازار میگذارند که در ادامه آن را توضیح میدهیم.
..