1402\10\19 11:34:03
فردریک کی. مارتین، کارشناس سرمایهگذاریهای بلندمدت، در کتاب گراهام و قدرت سهام رشدی، به شما آموزش میدهد که چگونه از اصول سرمایهگذاری ارزشی برای تجزیه، تحلیل و انتخاب شرکتهایی که سهام روبهرشد دارند استفاده کنید؛...
نویسنده: فردریک کی مارتینمترجم: فرهاد جوانمردی کاشانی، اکبر افتخاریناشر: انتشارات بورس
فردریک کی.
مارتین، کارشناس سرمایهگذاریهای بلندمدت، در کتاب گراهام و قدرت سهام رشدی، به شما آموزش میدهد که چگونه از اصول سرمایهگذاری ارزشی برای تجزیه، تحلیل و انتخاب شرکتهایی که سهام روبهرشد دارند استفاده کنید؛ درست مانند کاری که بنجامین گراهام (از معروفترین فعالان بورس در سالهای دههی 60 میلادی) هنگام خرید GEICO انجام داد.
کتاب گراهام و قدرت سهام رشدی (Benjamin Graham and the Power of Growth Stocks) یک راهنمای عملی و پیشرفته برای سرمایهگذاران و مدیرانی است که میخواهند بهترین سهام در حال رشد را بیابند، یک استراتژی مستحکم ایجاد کنند و معاملاتی با حداکثر سودآوری و ریسک محدود انجام دهند. فردریک کی.
مارتین (Frederick K. Martin) با بیانی ساده، مطالعات و مشاهدات دقیق در بازارهای واقعی و فرمولهای عملگرایانه، گامبهگام با شما همراه میشود و به شما نشان میدهد که فلسفهی تجارت بنجامین گراهام چرا موفق است. همانطور که در بخشی از کتاب ذکر میکند: «برای داشتن یک سرمایهگذاری واقعی، باید یک حاشیهی ایمنی واقعی وجود داشته باشد.
و یک حاشیهی ایمنی واقعی، حاشیهای است که با ارقام، با استدلالهای منطقی و متقاعدکننده، و با ارجاع به مجموعهای از تجربیات واقعی ایجاد میشود».
در کتاب گراهام و قدرت سهام رشدی خواهید آموخت که:
فردریک کی. مارتین در کتاب گراهام و قدرت سهام رشدی به شما میگوید که «اولین و اصلیترین دشمن یک سرمایهگذار احتمالاً خودش است». یکی از ویژگیهای بازارهای سهام این است که همه میتوانند در آنها برنده باشند.
درست مانند اقیانوسی که با یک موج بلند همهی قایقها را بالا میبرد، ممکن است در یک بازهی زمانی کوتاهمدت عدهی زیادی موفق به نظر برسند. اما سرمایهگذارانی که میخواهند به موفقیت مستمر، پایدار و بلندمدت در بازارها برسند، نباید فریب خورده و باید با هوشیاری، رویکردهای مناسبی را برای سرمایهگذاری انتخاب کنند.
کتاب گراهام و قدرت سهام رشدی در نُه فصل تحت عناوین «بنجامین گراهام و سیر تکاملی سرمایهگذاری ارزشی»، «عامل ارزش در مقابل عامل رشد»، «فرمول ارزشگذاری گراهام»، «قدرت تصمیم خرید»، «ایجاد یک حاشیهی اطمینان برای سهام رشدی»، «ویژگیهای شرکت رشدی فوقالعاده»، «داخل سنگر»، «افراد معدود، افراد مغرور» و «بیشترین بهره را از این کتاب بردن» نوشته است و در اختیار علاقهمندان به بازارهای سهام و سرمایهگذاری قرار داده است.
کتاب گراهام و قدرت سهام رشدی را فرهاد جوانمردی کاشانی با همکاری دکتر اکبر افتخاری به فارسی ترجمه کرده است و انتشارات بورس آن را منتشر وروانهی بازار کتاب کرده.
(Amazon Reviews)
خواندن این کتاب را به تمامی علاقهمندان و فعالین حوزهی سرمایهگذاری، بورس و سهام پیشنهاد میدهیم.
گراهام بهعنوان سرمایهگذار رشدی
توصیف گراهام بهعنوان سرمایهگذار رشدی، بسیار امری غیرطبیعی و حتی در تناقض با تئوریهای سرمایهگذاری ارزشی به نظر میرسد. دو ساختار و راهبرد که گراهام در نظر گرفت کاملاً مخالف هستند. سرمایهگذاری ارزشی روی پرداخت قیمت کمتر برای داراییهای جاری یا سود جاری، بهمنظور کاهش ریسک سرمایهگذاری در برابر آیندهی نامطمئن متمرکز است، در حالی که در سرمایهگذاری رشدی، سرمایهگذار قیمتی بیشتر از داراییهای جاری یا سود جاری شرکت در انتظار رشد آتی شرکت که باعث رشد قیمت سهام میشود، پرداخت میکند.
برای دفاع از مدل گراهام ما باید فهمی ارتقایافته نسبت به فهم سنتی سرمایهگذاری رشدی و ارزشی داشته باشیم.
یک واژهی خیلی ساده مثلاً «ارزش» بیانگر روش خرید و نه روش سرمایهگذاری است. همچنین رابطهی بین دو عبارت رشد و ارزش نیز غیرمفهوم میباشد. با توجه به کارهایی که گراهام و بافت در این زمینه انجام دادند میتوان گفت که «ارزش» به یک عنصر و عامل حیاتی در فرایند سرمایهگذاری رشدی تبدیل شده است.
برای اطمینان از تعریفی که در نظر گرفتهایم، باید کارهای گراهام و وارن بافت و نظریات آنها را از نظر خلاقیت و پیشرفت، بازبینی کنیم.
. .