1402\10\19 11:26:36
گزارش فصلی گردایه تابستان 97، به روال فصلنامههای پیشین، مروری خواهد داشت بر بازار جهانی صنعت بازیهای دیجیتال و آنچه در شش ماه نخست سال 2018 در این حوزه روی داده است. آمارهای ارائه شده در این شماره از گردایه علاوه بر...
نویسنده: مرکز تحقیقات بازی های دیجیتال (DIREC)ناشر: بنیاد ملی بازیهای رایانهای
گزارش فصلی گردایه تابستان 97، به روال فصلنامههای پیشین، مروری خواهد داشت بر بازار جهانی صنعت بازیهای دیجیتال و آنچه در شش ماه نخست سال 2018 در این حوزه روی داده است.
آمارهای ارائه شده در این شماره از گردایه علاوه بر اعلام وضعیت کنونی صنعت بازیهای دیجیتال در جهان، چشماندازی از رخدادهای پیشبینی شده در سالهای آتی را نیز ترسیم نموده است.
آنچه گردایه تابستان 97 را از شمارههای قبل متمایز ساخته، پرونده ویژهای تحت عنوان «ارزیابی پایگاههای تحقیقاتی بازیهای دیجیتال» است. در ادامه به تشریح آنچه در دو بخش اصلی این گردایه خواهد آمد، میپردازیم.
در بخش اول این شماره از گردایه، ابتدا با ارائه آمارهایی نمایی کلی از وضعیت بازار بازیهای دیجیتال در سراسر جهان با تمرکز بر شش ماه نخست سال 2018 ترسیم خواهیم نمود. این آمارها مواردی چون درآمد حاصل از پلفترمهای موبایل، کنسول و رایانه به علاوهی سهم هر یک از مناطق جغرافیایی در تولید این درآمد را در بر میگیرد.
در فصل دیگری از این بخش به طور ویژه بر پلتفرم کنسول به عنوان دومین پلتفرم پرطرفدار در میان بازیکنان بازیهای دیجیتال خواهیم پرداخت علاوه بر این که نگاهی به پلتفرم موبایل نیز خواهیم انداخت. سپس آمارهای منتشر شده در زمینه ورزشهای الکترونیک در سطح جهان را ارائه کرده و مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهیم داد. در ادامه بخش اول، پرونده ویژهای را به پدیده این روزهای صنعت بازیهای دیجیتال یعنی ژانر Battle Royale اختصاص داده و در ادامه آن گزارشی پیرامون بازی محبوب تولید شده در این ژانر با نام Fortnite: Battle Royale را ارائه خواهیم نمود.
در پایان این بخش نیز به روال شمارههای پیشین بر یکی از مناطق جغرافیایی جهان متمرکز شده و بازار بازیهای دیجیتال در هند را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
در پی اهمیت یافتن کیفیت آمار و اطلاعات عرضه شده در صنعت بازیهای دیجیتال، در بخش دوم این گردایه به سراغ پایگاههای تحقیقاتی متمرکز بر بازیها دیجیتال که از دادههای آنها در این شماره از گردایه بهره بردهایم، خواهیم رفت و از طریق شاخصهای تعریف شدهای به ارزیابی کلی عملکرد آنها خواهیم پرداخت. در نهایت عملکرد این پایگاهها را با در نظر گرفتن شاخصهای پذیرفته شده بینالمللی مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهیم داد.
. .