اختصاص ۲۵ درصد تولید قارچ به صادرات؛ قیمت هر کیلو قارچ ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان است
کد خبر
1116
1399-01-20 00:39
زمان تقریبی مطالعه
2دقیقه
رئیس انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی گفت: سالیانه ۱۸۰ هزار تن قارچ در کشور تولید میشود که ۲۰ تا ۲۵ درصد اینمیزان به بازارهای هدف صادر میشود.
اختصاص ۲۵ درصد تولید قارچ به صادرات؛ قیمت هر کیلو قارچ ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان است
رجبی رئیس انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی درباره آخرین وضعیت تولید قارچ اظهار کرد: سالیانه ۱۸۰ هزار تن قارچ در کشور تولید میشود که از این میزان ۲۰ تا ۲۵ درصد سهم صادرات است که در سال گذشته، قبل از شیوع ویروس کرونا محقق شد.
او افزود: روزانه ۲۰ تا ۴۰ تن قارچ به کشورهای عراق، امارات، کویت، قطر، روسیه و کشورهای سی آی اس صادر میشود.
رجبی اظهار کرد: بعد از پشت سرگذراندن بحران کرونا در نظر داریم که ۲۰ درصد سهم تولید و صادرات را افزایش دهیم.
به گفته این مقام مسئول، تلاش بر آن است که با ورود تکنولوژی و بومی کردن آن، تولید قارچ را در کشور ارتقا دهیم.
قارچ فله در دنیا جایگاه خاصی ندارد
او قیمت تمام شده هر کیلو قارچ را ۱۰ هزار تا ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلو قارچ فله بر حسب کیفیت ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۵ هزار تومان، قارچ بستهبندی یک کیلویی ۲۴ هزار تومان، قارچ ۴۰۰ گرمی ۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان و ۲۰۰ گرمی ۵ هزار و ۸۰۰ تومان است.
رئیس انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی در پایان با اشاره به اینکه قارچ فله در دنیا جایگاه خاصی ندارد، تصریح کرد: جایگاه قارچ فله در دنیا ۳۰ درصد و در کشور ما ۷۰ درصد است که امیدواریم سهم قارچ فله در کشور ما کاهش یابد.
کلمات کلیدی »
بازنشر این خبر از طریق
پربیننده های ماه
پر بیننده های هفته
14 پرسش از کاندیداهای ریاستجمهوری مسعود خوانساری - نایبرئیس اتاق ایران
رابطه تنگاتنگ نفت، رشد اقتصادی و توسعه آلبرت بغزیان - استاد اقتصاد دانشگاه تهران
اعتماد و امنیت دو بال سرمایهگذاری خارجی فریال مستوفی - عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران
از ریسک ها تا استراتژی ها در سال 1400 مهران محمدی - مشاور توسعه کسب و کار
واکسیناسیون؛ چالش کیفیت حکمرانی دکتر مسعود نیلی - اقتصاددان
پرهیز از اظهار نظر سیاسی درباره FATF آلبرت بغزیان - استاد اقتصاد دانشگاه تهران