WHO کرونا ۱۰ برابر بیش از آنفلوآنزای خوکی کشنده است
کد خبر
2292
1399-01-26 17:22
زمان تقریبی مطالعه
2دقیقه
WHO: کرونا ۱۰ برابر بیش از آنفلوآنزای خوکی کشنده است
سلامتایسنا نوشت: سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: کروناویروس ۱۰ برابر بیش از آنفلوآنزای خوکی کشنده است.
WHO کرونا ۱۰ برابر بیش از آنفلوآنزای خوکی کشنده است
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، بررسی ها نشان می دهد کروناویروس ۱۰ برابر بیش از آنفلوآنزای خوکی که یک دهه قبل در جهان شیوع پیدا کرده بود مرگبار است.
همه گیری آنفلوآنزای خوکی که در فاصله ژانویه ۲۰۰۹ تا اوت ۲۰۱۰ اتفاق افتاد موجب آلوده شدن بیش از ۱.۶ میلیون نفر و فوت ۱۸ هزار و ۴۴۹ تن شد.
اکنون «تدروس آدهانوم قبریسوس» دبیر کل سازمان جهانی بهداشت هشدار داده است که همه گیری کروناویروس که جهان را درگیر کرده است از آنفلوآنزای خوکی کشنده تر است.
وی گفت: شواهد بدست آمده از چندین کشور تصویر شفافی در مورد ویروس، چگونگی رفتار و توقف رشد آن ارائه کرده است. اکنون میدانیم بیماری کووید_۱۹ به سرعت گسترش پیدا می کند و از همه گیری آنفلوآنزای سال ۲۰۰۹ کشنده تر است. همچنین این ویروس به راحتی در محیط های شلوغ گسترش پیدا می کند.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت افزود: در برخی از کشورها موارد ابتلا به بیماری کووید_۱۹ هر سه تا چهار روز دو برابر می شود. درحالیکه این بیماری به سرعت گسترش پیدا می کند اما روند کاهش یافتن آن به کندی انجام می شود.
۲۳۵۲۱۲
کلمات کلیدی »