مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار کشور گفت: احراز هویت الکترونیکی سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) رایگان نیست بلکه افراد باید ۱۰ هزار تومان پرداخت کنند.
کد خبر
22660
1399-04-13 08:55
زمان تقریبی مطالعه
2دقیقه
مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار کشور گفت: احراز هویت الکترونیکی سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) رایگان نیست بلکه افراد باید ۱۰ هزار تومان پرداخت کنند.
، سید محمد جواد فرهانیان افزود: روند احراز هویت در سامانه سجام به دو صورت حضوری و غیر حضوری انجام میشود. وی همچنین اظهارداشت: در حالت احراز هویت حضوری مردم عزیز می توانند به برخی از شعب منتخب بانک ها، کارگزاری ها و دفاتر پیشخوان منتخب دولت مراجعه و مراتبی که در آنجا تمهید شده سپری کنند. مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار کشور گفت: احراز هویت غیر حضوری مبتنی بر یک تکنولوژی کاملاً بومی و هوش مصنوعی است که توسط چند شرکت دانش بنیان داخلی طراحی شده است. وی افزود: این امر باعث شده زحمت رفت و آمد و تردد در داخل شهر برای مردم به خصوص در ایام کرونایی کمتر شود. فرهانیان تصریح کرد: پیشنهاد میشود مردم برای احراز هویت در سامانه سجام از این روش استفاده کنند. وی ادامه داد: احراز هویت الکترونیکی همزمان با عید سعید فطر با مشارکت بخش خصوصی و شرکتهای دانش بنیان راه اندازی شده است. مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار کشور گفت: افراد برای احراز هویت الکترونیکی با تمهیدی که شورایعالی بورس در نظرگرفته باید مبلغ 10 هزار تومان به حساب این شرکت ها (دانش بنیان) واریز کنند. وی افزود: سجام یک سامانه زیر ساختی برای شناسایی مشتریان جهت ورود به باشگاه بزرگ بازار سرمایه ایران است که تمام فعالان این بازار اعم از سرمایهگذاران، مشتریان و مدیران نهادها در این سامانه فقط یک بار برای همیشه اطلاعات خود را در آن ثبت و پس از احراز هویت حضوری قادر به دریافت خدمات مبتنی برداده های تائید شده خواهند بود. فرهانیان یادآورشد: علاقه مندان برای ورود به بازار سرمایه میتوانند با مراجعه به سایت www.sejam.ir ثبت نام خود را به صورت الکترونیکی انجام دهند و به صورت الکترونیکی نیز احراز هویت شوند.
کلمات کلیدی »
بازنشر این خبر از طریق
پربیننده های ماه
پر بیننده های هفته
14 پرسش از کاندیداهای ریاستجمهوری مسعود خوانساری - نایبرئیس اتاق ایران
رابطه تنگاتنگ نفت، رشد اقتصادی و توسعه آلبرت بغزیان - استاد اقتصاد دانشگاه تهران
اعتماد و امنیت دو بال سرمایهگذاری خارجی فریال مستوفی - عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران
از ریسک ها تا استراتژی ها در سال 1400 مهران محمدی - مشاور توسعه کسب و کار
واکسیناسیون؛ چالش کیفیت حکمرانی دکتر مسعود نیلی - اقتصاددان
پرهیز از اظهار نظر سیاسی درباره FATF آلبرت بغزیان - استاد اقتصاد دانشگاه تهران