بازار جهانی نفت دو سال دیگر به شرایط عادی بازمیگردد
کد خبر
22719
1399-04-13 11:17
زمان تقریبی مطالعه
3دقیقه
بازار جهانی نفت دو سال دیگر به شرایط عادی بازمیگردد
جهانتسنیم به نقل از سی ان بی سی، نوشت: تحلیلگران تخمین می زنند تقاضای جهانی برای نفت ۸ درصد در ۲۰۲۰ کاهش و ۶ درصد در ۲۰۲۱ افزایش یابد و در سال ۲۰۲۲ به طور کامل به سطح قبل از بحران کرونا برسد.
بازار جهانی نفت دو سال دیگر به شرایط عادی بازمیگردد
تحلیلگران در شرکت خدمات مالی آمریکایی گلدمن ساچز انتظار دارند تقاضای جهانی نفت تا ۲۰۲۲ به سطح قبل از بحران کرونا بازگردد. به گفته این تحلیلگران، افزایش رفت و آمد ها، تغییر سبک رفت و آمد به سمت استفاده از خودروهای شخصی و افزایش هزینههای زیرساختی به بالا رفتن تقاضا برای نفت کمک میکند.
تحلیلگران در این بانک سرمایه گذاری طی یک یادداشت تحقیقاتی که در روز پنج شنبه منتشر شد تخمین زدند تقاضای جهانی برای نفت ۸ درصد در ۲۰۲۰ کاهش و ۶ درصد در ۲۰۲۱ افزایش یابد و در آخر در ۲۰۲۲ به طور کامل به سطح قبل از بحران کرونا برسد.
پیش بینی می شود تقاضا برای بنزین در میان سایر محصولات نفتی افزایش بیشتری داشته باشد که نتیجه افزایش رفت و آمد ها و تغییر شیوه رفت و آمد به سمت استفاده از خودروهای شخصی و همچنین جایگزینی مسافرت با اتومبیل به جای سفرهای هوایی برای گردشگری داخلی مخصوصاً در آمریکا، اروپا و چین است.
تخمین زده میشود تقاضا برای دیزل تا پایان ۲۰۲۱ به سطح سال ۲۰۱۹ برسد که ناشی از هزینه های دولتی در پروژه های زیرساختی است.
گلدمن ساچز هشدارداد تقاضا برای سوخت هواپیما بیشترین آسیب را از بحران کرونا دیده و اطمینان مصرف کنندگان به پرواز در نبود واکسن کرونا همچنان در سطح پایینی قرار دارد. رفتار مصرف کنندگان احتمالاً در بلندمدت تغییر خواهد کرد.
به این ترتیب، این بانک آمریکایی انتظار ندارد تقاضا برای سوخت هواپیما تا قبل از سال ۲۰۲۳ به سطح پیش از بحران کرونا بازگردد.
این پیشبینی در شرایطی صورت گرفته که قیمت نفت به روند بهبودی خود طی سه ماه گذشته ادامه داده و بهترین عملکرد ماهانه را طی ۳۰ سال گذشته داشته است.
نفت خام برنت ۴۲.۷۵ دلار در هر بشکه در روز پنج شنبه معامله شد که ۱.۷ افزایش را نشان می داد. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۱.۵ درصد افزایش به ۴۰.۴۳ دلار در هر بشکه رسید.
آژانس بینالمللی انرژی ماه گذشته اعلام کرد انتظار دارد کاهش تقاضای نفت در سال جاری میلادی به بالاترین حد برسد و تقاضا در سه ماهه دوم ۱۸ میلیون بشکه در روز نسبت به همین دوره در سال گذشته پایین بیاید.
۲۲۳۲۳۱
کلمات کلیدی »
بازنشر این خبر از طریق
پربیننده های ماه
پر بیننده های هفته
14 پرسش از کاندیداهای ریاستجمهوری مسعود خوانساری - نایبرئیس اتاق ایران
رابطه تنگاتنگ نفت، رشد اقتصادی و توسعه آلبرت بغزیان - استاد اقتصاد دانشگاه تهران
اعتماد و امنیت دو بال سرمایهگذاری خارجی فریال مستوفی - عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران
از ریسک ها تا استراتژی ها در سال 1400 مهران محمدی - مشاور توسعه کسب و کار
واکسیناسیون؛ چالش کیفیت حکمرانی دکتر مسعود نیلی - اقتصاددان
پرهیز از اظهار نظر سیاسی درباره FATF آلبرت بغزیان - استاد اقتصاد دانشگاه تهران