کد خبر
1303
1399-01-20 16:04
زمان تقریبی مطالعه
2دقیقه
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: بیمار ۹۵ ساله در رفسنجان توانست ویروس کرونا را شکست دهد.
شکست کرونا بوسیله بیمار ۹۵ ساله رفسنجانی
سید محسن موسوی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: چهارم فروردین ماه امسال خانمی اهل رفسنجان و ۹۵ ساله با حال عمومی بد بستری و با اعلام مثبت شدن تست کرونای وی، بستری و درمانش آغاز شد.
وی افزود: این بیمار ۱۵ روز پیش در چهارم فروردین با حال عمومی بد بستری شد و سی تی اسکن وی از ریه انجام شد.
این متخصص بیماریهای عفونی یادآور شد: این فرد دارای بیماری زمینهای دیابت و آلزایمر است و داروی ضد این بیماریها را مصرف میکند و همچنین توسط دکتر متخصص مشاوره قلب و اکو از وی انجام و مشخص شد ایشان نارسایی قلب راست و چپ دارند.
موسوی با بیان اینکه با انجام تست کرونا، دو روز پس از بستری این بیمار، جواب تست مثبت اعلام و درمان را شروع کردیم، عنوان کرد: طی ۱۵ روز وضعیت اکسیژن این بیمار خوب شد و توانست کرونا را شکست بدهد و امروز با ادامه اکسیژن تراپی مرخص شدند و در خانه به ادامه درمان میپردازد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در پایان با قدردانی از همکاران و کادر درمانی که در درمان این شخص جهادی عمل کرده و از هیچ تلاشی فروگذار نکردند، گفت: از مردم درخواست میکنیم ضمن رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت نکات بهداشتی، از مواد شوینده و ماسک و دستکش استفاده کنند تا بر این ویروس غلبه کنند.
کلمات کلیدی »