کد خبر
5978
1399-02-12 05:03
زمان تقریبی مطالعه
2دقیقه
فرمانده انتظامی ارومیه از دستگیری سارق سابقه دار کابل و تجهیزات مخابرات و اعتراف وی به 20 فقره سرقت خبر داد.
دستگیری سارق سابقهدار در ارومیه
سرهنگ کریم اکبری گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت کابل و تجهیزات مخابرات در ارومیه به دلیل حساسیت موضوع شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وي در ادامه با اشاره به اینکه ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی، موفق شدند سارق را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه وی را حین سرقت دستگیر کنند افزود: در استعلام های صورت گرفته مشخص شد متهم از سارقان حرفه ای و سابقه دار است.
سرهنگ اکبری با بیان اینکه متهم در بازجویی های انجام شده به 20 فقره سرقت در سطح شهرستان معترف شد، خاطرنشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه وی، مقداری اموال مسروقه کشف شد.
فرمانده انتظامی ارومیه در پایان تصریح کرد: در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی، تحویل مراجع قضائی شد.
کلمات کلیدی »
بازنشر این خبر از طریق
پربیننده های ماه
پر بیننده های هفته
14 پرسش از کاندیداهای ریاستجمهوری مسعود خوانساری - نایبرئیس اتاق ایران
رابطه تنگاتنگ نفت، رشد اقتصادی و توسعه آلبرت بغزیان - استاد اقتصاد دانشگاه تهران
اعتماد و امنیت دو بال سرمایهگذاری خارجی فریال مستوفی - عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران
از ریسک ها تا استراتژی ها در سال 1400 مهران محمدی - مشاور توسعه کسب و کار
واکسیناسیون؛ چالش کیفیت حکمرانی دکتر مسعود نیلی - اقتصاددان
پرهیز از اظهار نظر سیاسی درباره FATF آلبرت بغزیان - استاد اقتصاد دانشگاه تهران