صفحه اینستاگرام اکونومی نیوز گزیده خبرهای اکونومی نیوز را در اینستاگرام دنبال کنید .
قیمت ارز،طلا،بیت کوین ، خبرهای تجاری و اقتصادی
اکونومی نیوز / اجتماعی

چگونه از آلوده‌شدن غذا به کرونا جلوگیری کنیم؟

کد خبر 1513 1399-01-22 11:32
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی شهید بهشتی با بیان اینکه ویروس کرونا در صورت اعمال دمای کافی از بین می‌رود، مدت زمان مورد نیاز برای از بین رفتن ویروس در غذا را تشریح کرد.
چگونه از آلوده‌شدن غذا به کرونا جلوگیری کنیم؟


دکتر سید هدایت حسینی، استاد گروه علوم و صنایع غذایی انستیتوی تحقیقات تغذیه‌ای کشور در خصوص انتقال ویروس کرونا از طریق غذا اظهار کرد: بر اساس آخرین منابع معتبر علمی، ویروس کرونا در صورت اعمال دما و زمان کافی در هنگام پخت مواد غذایی به‌طور کامل از بین می‌رود.
وی با اشاره به گزارش‌های علمی موجود در حوزه ایمنی موادغذایی افزود: ویروس کرونا در دمای ۵۶ درجه سانتیگراد طی مدت ۳۰ دقیقه از بین می‌رود و برای نابودی این ویروس در دمای ۷۰ درجه سانتیگراد حداقل ۵ دقیقه زمان لازم است.
حسینی ادامه داد: هر چقدر میزان چربی و پروتئین در یک ماده غذایی بیشتر باشد، با توجه به اثر حفاظتی این مواد از ویروس، دمای بالاتری برای از بین بردن ویروس در زمان سالم‌سازی حرارتی لازم است؛ بنابراین توصیه می‌شود در زمان پخت مواد غذایی حتما از دمای بالاتر از ۷۰ درجه سانتیگراد و حداقل زمان ۵ دقیقه حرارت استفاده شود.

کلمات کلیدی »



مطالب دیگر از اکونومی نیوز / اجتماعی



پربیننده های ماه
پر بیننده های هفته
خبرهای مرتبط را دنبال کنید