کد خبر
82587
1399-10-22 17:47
زمان تقریبی مطالعه
2دقیقه
وزیر دفاع عراق به همراه هیات همراهش امروز در دیدار با وزیر مشاور در امور دفاعی امارات در ابوظبی، درباره تقویت همکاری های نظامی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کرد.
رایزنی وزیر دفاع عراق با مقام نظامی اماراتی
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، «جمعه عناد سعدون خطاب الجبوری» وزیر دفاع عراق به همراه هیات همراهش امروز در دیدار با «محمد البواردی» وزیر مشاور در امور دفاعی امارات در ابوظبی، درباره تقویت همکاری های نظامی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کرد.
البواردی در این دیدار از تمایل کشورش برای تقویت روابط با عراق و تلاش برای ارتقای همکاری مشترک در همه زمینه ها از جمله نظامی و دفاعی سخن گفت.
مقام نظامی اماراتی همچنین از تلاش ها برای تقویت روابط بین دو کشور عراق و امارات برای تحقق منافع مشترک تقدیر کرد.
در جریان این دیدار، دوطرف عراقی و اماراتی تلاش ها برای مبارزه با تروریسم و تلاش دولت عراق برای مقابله و شکست دادن آن را بررسی کردند.
طرف اماراتی در این دیدار حملات مکرر تروریستی را که امنیت و ثبات عراق را برهم می زند، محکوم کرد.
دوطرف درباره تعدادی از مسائل منطقه و بین المللی مورد اهتمام مشترک بحث و تبادل نظر کردند.
کلمات کلیدی »
بازنشر این خبر از طریق
پربیننده های ماه
پر بیننده های هفته
14 پرسش از کاندیداهای ریاستجمهوری مسعود خوانساری - نایبرئیس اتاق ایران
رابطه تنگاتنگ نفت، رشد اقتصادی و توسعه آلبرت بغزیان - استاد اقتصاد دانشگاه تهران
اعتماد و امنیت دو بال سرمایهگذاری خارجی فریال مستوفی - عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران
از ریسک ها تا استراتژی ها در سال 1400 مهران محمدی - مشاور توسعه کسب و کار
واکسیناسیون؛ چالش کیفیت حکمرانی دکتر مسعود نیلی - اقتصاددان
پرهیز از اظهار نظر سیاسی درباره FATF آلبرت بغزیان - استاد اقتصاد دانشگاه تهران