کد خبر
87121
1399-11-05 13:33
زمان تقریبی مطالعه
2دقیقه
کانون سراسری مرغداران گوشتی در نامهای به دبیر کارگروه ستاد تنظیم بازار و معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی خواستار اصلاح قیمت مصوب مرغ با توجه به افزایش نرخ مصوب مؤلفههای تولید شد.
مرغداران خواستار افزایش قیمت مصوب مرغ شدند
کانون سراسری مرغداران گوشتی در نامه ای به دبیر کارگروه ستاد تنظیم بازار و معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی خواستار اصلاح قیمت مصوب مرغ با توجه به افزایش نرخ مصوب مؤلفه های تولید شد. در متن این نامه آمده است:
جناب آقای دکتر رضایی معاون محترم بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی
جناب آقای دکتر قبادی معاون محترم بازرگانی داخلی وزارت صمت
با سلام و احترام
با عنایت به افزایش قیمت مؤلفه های تولید مرغ در ستاد تنظیم بازار کشور و افزایش قیمت ذرت از ۱۵ هزار ریال به ۱۷ هزار ریال و سویا از ۲۷ هزار ریال به ۳۳ هزار ریال و جوجه از ۲۸ هزار ریال به ۴۲ هزار ریال و افزایش هزینه های حمل و سایر هزینه های تولیدی و اثر مستقیم این تغییرات قیمتی بر قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ زنده و گرم، متأسفانه علیرغم پیگیری ها و درخواست های متعدد اقدامات لازم از سوی وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صمت جهت ارسال آنالیز به ستاد تنظیم بازار و تصویب قیمت جدید مرغ متناسب با افزایش قیمت مؤلفه های تولید صورت نمی گیرد و این رویه و رویکرد اجحاف در حق مرغداران بوده و زیان های مالی فراوانی بر آنان وارد می نماید و لذا ضمن ارسال مجدد آنالیز قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ استدعا می شود به منظور جلوگیری از بروز بحران مجدد در بازار تولید و مصرف و استمرار و پایداری تولید و اشتغال با ایجاد رغبت و انگیزه در بین مرغداران ترتیبی اتخاد فرمائید تا به قید فوریت نسبت به طرح و تصویب قیمت جدید مرغ در ستاد تنظیم بازار کشور اقدامات لازم را مبذول فرمایند.
با توجه به موارد مطروحه و اینکه قیمت مصوب قبلی به دلایل ذکر شده، نمی تواند مبنایی برای اجرای سیاست های دستوری قیمت قرار گیرد، شایسته است به گونه ای برنامه ریزی نمائید تا در صورت واقعی و منطقی شدن قیمت ها متناسب با افزایش قیمت مؤلفه های تولید، از سرکوب قیمت و برخورد با فعالین بخش پرهیز شود. بازنشر از خبرفـوری
کلمات کلیدی »
بازنشر این خبر از طریق
پربیننده های ماه
پر بیننده های هفته
14 پرسش از کاندیداهای ریاستجمهوری مسعود خوانساری - نایبرئیس اتاق ایران
رابطه تنگاتنگ نفت، رشد اقتصادی و توسعه آلبرت بغزیان - استاد اقتصاد دانشگاه تهران
اعتماد و امنیت دو بال سرمایهگذاری خارجی فریال مستوفی - عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران
از ریسک ها تا استراتژی ها در سال 1400 مهران محمدی - مشاور توسعه کسب و کار
واکسیناسیون؛ چالش کیفیت حکمرانی دکتر مسعود نیلی - اقتصاددان
پرهیز از اظهار نظر سیاسی درباره FATF آلبرت بغزیان - استاد اقتصاد دانشگاه تهران