کد خبر
100553
1399-12-11 13:31
زمان تقریبی مطالعه
2دقیقه
رئیس کمیسیون اقتصاد ی مجلس گفت: هیچ تضمینی برای گشایشهای اقتصاد ی در ایران، در FATF وجود ندارد و مجموع این کنوانسیونها نیز همانند برجام برای ما خیری نخواهد داشت.
پورابراهیمی: FATF هم مثل برجام خیری برایمان ندارد
محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی، با اعلام مخالفت خود به پیوستن ایران به کنوانسیون های FATF گفت: همانطور که برجام برای ما خیری نداشت، پیوستن به FATF هم برای ما خیری ندارد.
وی افزود: در FATF هیچ تضمینی برای کشایش اقتصادی در ایران وجود ندارد و نباید به این کنوانسیون ها دلخوش کرد.
وی اظهار داشت: غربی ها در موارد مختلف و از جمله برجام نشان دادند که به تعهداتشان پایبند نیستند و هیچ تضمینی برای انجام تعهدات از سوی آنها وجود ندارد.
پورابراهیمی خاطرنشان کرد: براساس مبانی دینی ما، مبارزه با فساد و پولشویی جزو اولویت های ماست و ما علاوه بر این، با هرگونه اقدام تروریستی و اقدامات جنگ طلبانه به شدت مخالفیم.
وی افزود: پیش از آنکه کنوانسیون های FATF متولد شوند، ما در کشورمان قانون مبارزه با پولشویی داشته ایم و سابقه مبارزه ما با پولشویی و تروریسم سالهای بیشتر از عمر این کنوانسیون هاست.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: امروز ما در شرایط تحریم به سر می بریم و شفافیت اقتصادی در این وضعیت در واقع به معنای دادن اطلاعات اقتصادی کشور به دشمن است.
پورابراهیمی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، سردمداران اصلی FATF که در قالب این کنوانسیون ها دم از مبارزه با تروریسم و مبارزه با پولشویی می زنند، خود حامیان اصلی تروریسم هستند و این کنوانسیون ها هدفی به صورت واقعی به دنبال مبارزه با تروریسم و پولشویی نیستند. بازنشر از خبرفـوری
کلمات کلیدی »