1402\10\19 11:33:46
اگر در ابتدای راه استفاده از بلاکچین و رمزارزها هستید و به دنبال منبعی میگردید که تمام اطلاعات اولیهی موردنیاز را در اختیارتان قرار دهد، کتاب فناوری بلاک چین و رمزارزها از حسن فضلی و مهدی چمندار، از بهترین راهنماها...
نویسنده: حسن فضلی، مهدی چمندارناشر: پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا
اگر در ابتدای راه استفاده از بلاکچین و رمزارزها هستید و به دنبال منبعی میگردید که تمام اطلاعات اولیهی موردنیاز را در اختیارتان قرار دهد، کتاب فناوری بلاک چین و رمزارزها از حسن فضلی و مهدی چمندار، از بهترین راهنماها برای شما خواهد بود.
با مطالعهی این اثر میتوانید با مفاهیم، جرایم، ابزارها و روشهای پیجویی مرتبط با دنیای رمزارزها آشنا شوید.
با توجه به پیشرفت روزافزون فناوریهای مختلف و افزایش محبوبیت رمزارزها در دنیای امروز، معاملات بسیاری با استفاده از رمزارز یا اصطلاحاً کریپتوکارنسی انجام میشوند. از همین رو نیاز است تا افرادی که علاقهمند به این حوزه هستند و یا باید به هر نحوی با فناوری بلاک چین و رمزارزها سر و کار داشته باشند، دانش خود را در این زمینه ارتقا دهند و همگام با تحولات روز در این مسیر قدم بردارند. از آنجا که بسیاری از افراد با این فناوری ناآشنا هستند، ممکن است احتمال کلاهبرداری و ایجاد مشکلات مختلف مالی برای خود در این حوزه را بیشتر از واقعیت آن بپندارند و خود را از منافع این بستر مالی محروم کنند.
به همین دلیل بسیاری از متخصصین این حوزه به دنبال انتقال دانش خود و گسترش بهکارگیری رمزارزها هستند و در همین راستا منابع آموزشی متعددی تهیه کردهاند. کتاب فناوری بلاک چین و رمزارزها، راهنمای آموزشی کاملی برای این موضوعات است؛ در این اثر به صورت کلی، مفاهیم مختلف این حوزه، جرایمی که ممکن است به این طریق صورت بگیرند، ابزارهای متنوعی که میتوان از آنها استفاده کرد و راهکارهایی که میتوان به کار گرفت تا برطرف کردن مشکلاتی که ممکن است طی معامله با کریپتوکارنسی به وجود بیایند آسانتر شوند، توضیح داده شدهاند.
برخی از تحولات فناوری به گونهای هستند که تاثیر چندانی بر سایر حوزهها و حتی بر زندگی بسیاری از مردم نمیگذارند. اما فناوری بلاک چین و رمزارزها از این قاعده مستثنی است.
با ظهور این فناوری در حدود سال 2009 و گسترش آن در طی این سالها، شاهد محبوبیتی که میان عامهی مردم پیدا کرده هستیم. این محبوبیت ممکن است برآمده از ویژگیهای تمرکززدایی و شفافیت باشد که کریپتوکارنسی و بیتکوین به همراه خود دارند. به هرحال رمزارزها توانستهاند جای خود را در معاملات ایرانیان هم باز کنند و تعداد افرادی که به سراغ استفاده از این فناوری میروند، روزبهروز در حال افزایش است.
با این وجود پیش از خرید بیتکوین و سرمایهگذاری به این شیوه، ضروریست که با اصول، قوانین و چالشهای آن آشنا شوید و با علم به این که دقیقاً چه اتفاقاتی برای پول شما میافتد و این سرمایهگذاری به چه شیوهای انجام میشود و سودآوری آن چگونه میسر خواهد شد، قدم در این مسیر بگذارید.
ضمناً نیاز است تا به صورت دقیق از تهدیدهایی که ممکن است در معاملات رمزارزها وجود داشته باشند، آگاهی داشته باشید و بتوانید از سرمایهی خود محافظت کنید. چرا که بیتکوین به صورت کلی به هیچ نهاد بهخصوصی وابسته نیست و پیگیری مشکلاتی که در این مسیر به وجود میآیند تا حدودی پیچیده و دشوار هستند. در واقع این خود شما هستید که مسئولیت محافظت از داراییتان را به عهده دارید.
کتاب فناوری بلاک چین و رمزارزها، یکی از بهترین منابعیست که اطلاعاتی که در ابتدای مسیر به آنها احتیاج دارید را در اختیارتان قرار میدهد.
اگر به تازگی تصمیم گرفتهاید به سراغ استفاده از رمزارزها بروید و یا شرایط شما به گونهای تغییر کرده که باید با این بستر فناوری کار کنید، احتمالاً مفاهیم مختلفی هستند که آشنایی کاملی با آنها ندارید و سوالات متعددی در رابطه با این حوزه و تمام معایب و مزایای آن در ذهنتان ایجاد شدهاند. اگر به دنبال منبعی هستید که با استفاده از آن بتوانید پاسخ تمام سوالات خود را به دست آورید و اطلاعات دقیقتری را از مفاهیم و نکات و جزئیات مختلف در رابطه با کریپتوکارنسی و بلاکچین کسب کنید، کتاب فناوری بلاک چین و رمزارزها از حسن فضلی و مهدی چمندار، راهگشای شما خواهد بود. با مطالعهی این اثر میتوانید به صورت مفصل با کاربردهای بلاکچین و رمزارزها، نقاط مثبت و منفی استفاده از آنها، کیفپولهای الکترونیکی، انواع جرایم و کلاهبرداریهای رایج این حوزه، حملات سایبری، ابزارهای حرفهای و تجاری برای آنالیز تراکنشها، محافظت از حریم خصوصی، نحوهی پیجویی و بسیاری از ریزجزئیات دیگر آشنا شوید.
این راهنمای آموزشی توسط پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا به چاپ رسیده است.
مطالعهی این اثر را به تمامی علاقهمندان به حوزهی بلاکچین و رمزارزها و تمام افرادی که در ابتدای مسیر استفاده از این بستر هستند، پیشنهاد میکنیم.
در طول دوران رونق و جهش فنآوری در دهه 90 میلادی، تلاشهای زیادی برای ساختن رمز ارز صورت گرفت و سیستمهایی مثل فلوز، بینز و دیجیکَش در بازار ظاهر شدند، اما درنهایت شکست خوردند.
دلایل زیادی ازجمله کلاهبرداری، مشکلات مالی و حتی تنش بین کارکنان شرکتها و رؤسایشان باعث شکست آنها شد. بهطور خاص تمام آن سیستمها از رویکرد شخص ثالت مورد اعتماد استفاده میکردند؛ یعنی شرکتهای پشت آنها تراکنشها را اعتبارسنجی و تسهیل میکردند. به دلیل شکست چنین شرکتهایی، ساختن یک سیستم پولی دیجیتال تا مدتها بهعنوان کاری بینتیجه دیده میشد.
سپس، در اوایل سال 2009، برنامهنویسی ناشناس یا گروهی از برنامهنویسها با اسم مستعار ساتوشی ناکاموتو بیت کوین را معرفی کردند. ساتوشی آن را بهعنوان «سیستم پولی الکترونیکی همتا به همتا» توصیف کرد. بیت کوین کاملاً غیرمتمرکز است، یعنی هیچ سروری در آن دخیل نیست و هیچ مرجع کنترل مرکزی برایش وجود ندارد.
این مفهوم بسیار شبیه به شبکههای همتا به همتا برای اشتراکگذاری فایل است.
یکی از مهمترین مشکلاتی که شبکه پرداخت باید حل کند، دو بار خرج کردن است که یک تکنیک کلاهبرداری به شمار میرود و در آن میزان مشخصی پول دو بار خرج میشود. راهکار سنتی وجود شخص ثالت مورد اعتماد، یک سرور مرکزی بود که سوابق ترازها و تراکنشها را نگه میداشت. بااینحال، این روش همیشه مرجعی را اساساً مستحق کنترل وجوه شما میدانست و تمام اطلاعات شخصی شمارا در اختیارش قرار میداد.
..