1404\08\29 00:00:09



بسپار شیمی سپیدان اصفهان سوم شد- گلایه از ابهامات داوری چوگان

اصفهان -تیم بانوان بسپار شیمی سپیدان اصفهان در پایان هفته شانزدهم مسابقات ملی چوگان جام نرگس بانوان، عنوان سومی را به دست آورد.

تبلیغات
تعمیر پکیج ⚡ تا تعمیر انواع پکیج دیواری

راهنمای صفر تا صد سرویس و تعمیر پکیج ⚡برای تعمیرات پکیج هزینه نکن⚡ در یک سال گذشته بیش از نفر از کاربران عادی را تعمیرکار پکیج کردیم

به گزارش خبرنگار مهر، هفته شانزدهم رقابت‌های ملی چوگان جام نرگس بانوان به میزبانی مجموعه چوگان و سوارکاری شهدای قصر فیروزه البرز برگزار شد و تیم بانوان بسپار شیمی سپیدان اصفهان با برتری مقابل تیم نزاجا در دیداری هیجانی و تماشایی، جایگاه سوم را به خود اختصاص داد.

در این دور از مسابقات، تیم بانوان کانون چوگان البرز با شکست قصر فیروزه به مقام قهرمانی رسید و قصر فیروزه و نزاجا نیز به ترتیب دوم و چهارم شدند. با این حال، تغییر هندیکاپ برخی بازیکنان بدون اطلاع‌رسانی رسمی و در حالی که ورزش چوگان در ایران پیشینه‌ای چندصدساله دارد، موجب انتقاد اهالی این رشته شد. فعالان چوگان خواستار اجرای کامل مقررات داخلی و شفافیت فنی در برگزاری رقابت‌ها هستند؛ مطالبه‌ای که بی‌توجهی به آن را عامل کاهش انگیزه تیم‌ها و سرمایه‌گذاران می‌دانند.

در بخش افتخارات فردی، اسب «کالو» از باشگاه کانون چوگان البرز و «ستاره زمانی» از تیم قصر فیروزه به‌عنوان بهترین اسب و بازیکن جام معرفی شدند. چوگان، ورزش اصیل ایرانی ثبت‌شده در فهرست میراث ناملموس یونسکو در سال ۲۰۱۷، پیشینه‌ای بیش از دو هزار و ۵۰۰ سال دارد و خاستگاه آن به ویژه در دوران صفویه، میدان نقش جهان اصفهان بوده است؛ جایی که چوگان‌سواران با ضربه چوب، گوی را به سمت دروازه حریف روانه می‌کردند. ‌.

.


بازنشر از : مهر

بازی چوگان

ورزش بانوان

فدراسیون چوگان

خبرهای مرتبط با