1405\01\01 16:25:06



تقویت ناپایداری‌های جوی در کرمانشاه- احتمال آبگرفتگی و تگرگ

کرمانشاه- مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از عبور امواج ناپایدار از جو منطقه تا پایان هفته خبر داد و گفت:بارش‌ها از عصر یکشنبه تا دوشنبه تشدید شده و احتمال آبگرفتگی، رعدوبرق و تگرگ وجود دارد.

تبلیغات

علی‌محمد زورآوند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از امروز شنبه تا پایان هفته عبور متناوب امواجی ناپایدار از جو منطقه، در برخی ساعات سبب وزش باد و بارندگی در سطح استان کرمانشاه خواهد شد. وی افزود: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی، بارش‌های امروز بیشتر به شکل رگبارهای پراکنده بهاری در نقاط مختلف استان پیش‌بینی می‌شود و ممکن است در برخی ساعات با افزایش ابر و وزش باد همراه باشد. مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با اشاره به تقویت شرایط ناپایدار در روزهای آینده گفت: به دنبال این وضعیت، از بعدازظهر فردا یکشنبه تا اواسط روز دوشنبه، ناپایداری‌های جوی در سطح استان تقویت می‌شود و شرایط برای وقوع بارندگی‌های قابل توجه‌تر فراهم خواهد شد. زورآوند تصریح کرد: این بارش‌ها به ویژه در نیمه غربی و مناطق شمالی استان از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود و در برخی نقاط می‌تواند پیامدهایی مانند آبگرفتگی معابر عمومی، ایجاد رواناب و بروز رعدوبرق را به همراه داشته باشد. وی ادامه داد: همچنین در برخی مناطق احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و آبراهه‌ها وجود دارد و در پاره‌ای از نقاط نیز وقوع رگبار پراکنده تگرگ دور از انتظار نخواهد بود. مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت دمایی استان اشاره کرد و گفت: دمای هوا در استان امروز شنبه به طور نسبی افزایش خواهد یافت، اما از روز یکشنبه روند کاهش تدریجی دما آغاز می‌شود. زورآوند خاطرنشان کرد: این روند کاهش دما به آرامی تا پایان هفته ادامه خواهد داشت و شرایط دمایی استان نسبت به روزهای ابتدایی هفته خنک‌تر خواهد شد.

وی در عین حال توصیه کرد شهروندان با توجه به احتمال وقوع بارش‌های رگباری و ناپایداری‌های جوی، تمهیدات لازم را در ترددهای شهری و فعالیت‌های خارج از منزل مدنظر قرار دهند.. .


بازنشر از : مهر

علیمحمد زورآوند

کرمانشاه

آب و هوای کرمانشاه

خبرهای مرتبط با