1404\09\28 22:33:04



دادستان عمومی و انقلاب بیرجند- فرد توهین‌کننده به شهید رئیسی احضار شد

دادستان عمومی و انقلاب بیرجند از احظار فردی که با سخنان خود موجب توهین به رئیس‌جمهور شهید و تشویش اذهان عمومی شده بود، به مرجع قضایی خبر داد.

تبلیغات
بهترین تعمیرکار کولر گازی در تهران لیست تایی 【سال 】

آشنایی با بهترین تعمیرکار کولر گازی در تهران لیست تعمیر‌کاران کولرهای گازی به همراه آدرس و تلفن تماس☎️ در وبسایت ساختمونی نیوز

احمد قاسمی اظهار کرد: در ساعات اولیه صبح روز جمعه، فردی که با اظهارات خود موجب توهین به رئیس‌جمهور شهید و تشویش اذهان عمومی شده بود، به مرجع قضایی احضار و پرونده قضایی برای وی تشکیل شده است.

وی با تاکید بر اینکه پرونده در حال رسیدگی است، افزود: دستگاه قضایی در برخورد با هرگونه رفتار یا اظهارنظر که امنیت روانی جامعه و اخلاق سیاسی را تهدید کند، بدون اغماض عمل خواهد کرد.

روز گذشته در جریان سفر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، به استان خراسان جنوبی و برگزاری نشست با فعالان سیاسی و اجتماعی استان، محمدرضا آقاابراهیمی، رئیس سابق جبهه اصلاحات خراسان جنوبی، در سخنانی انتقادی اظهار داشت: «گلوگاه‌های حساس اقتصادی دولت همچنان در چنگال برکشیدگان دولت آن مرد رفته است»؛ اظهاراتی که بلافاصله بازتاب گسترده‌ای در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی پیدا کرد.

‌در ادامه‌ی این واکنش‌ها چهره‌های زیادی این اقدام را محکوم کردند که در ادامه آمده است:

مخبر، معاون‌اول دولت شهید رئیسی: بی‌تفاوتی در برابر جسارت به رئیس‌جمهور شهید ضد وفاق است.

حسینی، معاون پارلمانی دولت شهید رئیسی: آقای پزشکیان اجازه ندهید افراد کینه‌توز به شهید رئیسی توهین کنند!

مجاهد، معاون دفتر شهید رئیسی: دفاع از خادم ملت در برابر توهین از ملزومات وفاق است.

وزیر ارشاد دولت شهید رئیسی: سکوت مسئولان حاضر در جلسه قابل توجیه نیست.

.

.


بازنشر از : منبع: فارس

خبرهای مرتبط با