1404\11\25 11:55:06



محکومیت استقلال خوزستان و ذوب آهن در کمیته تعیین وضعیت

دو باشگاه ذوب آهن و استقلال خوزستان در جدیدترین آرای کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال محکوم شدند.

تبلیغات
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت در تهران
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت در تهران
24تعمیر ارائه خدمات تعمیر و نصب چیلر ، مینی چیلر و داکت اسپلیت ، یخچال و فریز، ساید بای ساید، کولر گازی، پکیج گرمایشی در تهران با تعرفه نمایندگی .
# چیلر - # تعمیر کولر گازی - # تهویه
تعمیر و نگهداری چیلر سرویس و تعمیر چیلر آبگین تهویه

دقت و حساسیت در امر تعمیر و نگهداری چیلر باعث افزایش طول عمر آن و کاهش خرابی‌ها شده و از کاهش ضریب عملکرد و افزایش مصرف برق جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از فدراسیون فوتبال، در پرونده شکایت سهیل دلفیه فرد از باشگاه استقلال خوزستان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۸۷۶ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۳۳ میلیون و ۷۴۵ هزار و ۲۵۰ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. *در پی شکایت محسن آذرباد از باشگاه ذوب آهن اصفهان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۸۵ میلیارد و ۳۱۷ میلیون و ۹۴۰ هزار و ۵۳۰ ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۳ میلیارد و ۲۸۴ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۷۱۰ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. *با توجه به شکایت مرتضی تبریزی از باشگاه ذوب آهن اصفهان، این باشگاه به پرداخت ۲۳ میلیارد و ۳۳۴ میلیون و ۶۷۸ هزار و ۲۷۴ ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۸۹۸ میلیون و ۷۷۰ هزار و ۱۱۴ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

همچنین کمیته وضعیت نسبت به مازاد خواسته حکم به بی حقی صادر کرد.. .


بازنشر از : مهر

تیم فوتبال استقلال خوزستان

تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان

فوتبال

خبرهای مرتبط با