1405\02\07 14:50:04



پلمب انبار غیرمجاز درمیامی-کالاهای احتکاری با قیمت مصوب به بازار برگشت

میامی- دادستان میامی از پلمب یک انبار غیرمجاز حاوی مقادیر قابل توجهی برنج، روغن و سایر اقلام ضروری در این شهرستان خبر داد و گفت: این انبار با دستور قضایی پلمب شد.

تبلیغات
وبلاگ کسب و کار اینترنتی و مقالات آموزشی طراحی سایت پرتال

مطالب آموزشی شامل اخبار طراحی سایت، آموزش سئو سایت، آموزش مدیریت وب سایت را در وبلاگ پرتال بخوانید

به گزارش خبرنگار مهر، حسین فروتنی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در دادسرای میامی از کشف و پلمب یک انبار غیرمجاز نگهداری کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد وی افزود: در جریان این بازرسی‌های میدانی، یک انبار غیرمجاز که اقدام به نگهداری مقادیر قابل توجهی برنج، روغن و سایر اقلام ضروری مردم کرده بود، شناسایی و کشف شد. دادستان میامی با اشاره به اقدامات فوری صورت‌گرفته در محل گفت: این انبار بلافاصله پلمب و برای فرد متخلف پرونده قضایی تشکیل شد.

همچنین کالاهای مکشوفه به منظور جلوگیری از اخلال در نظام تأمین و توزیع کالاهای اساسی، با قیمت مصوب در بازار توزیع شد. فروتنی خاطرنشان کرد: پرونده متخلف هم‌اکنون در مرجع قضایی صالح در حال رسیدگی است و با دقت، سرعت و قاطعیت مورد پیگیری قرار خواهد گرفت. وی در پایان تأکید کرد: بر اساس سیاست‌های دستگاه قضایی استان سمنان، مسیر برخورد قانونی با اخلالگران در نظام تأمین و توزیع کالاهای اساسی با جدیت ادامه دارد و این روند در میامی نیز به‌صورت مستمر دنبال می‌شود.. .


بازنشر از : مهر

پلمب واحد صنفی

دادگستری استان سمنان

احتکار

خبرهای مرتبط با