1405\02\14 14:59:06
کشف واحدهای غیرمجاز تولید سوسیس و کالباس در البرز
کرج-مدیرکل استاندارد استان البرز از شناسایی دو واحد تولیدی سوسیس و کالباس فاقد استاندارد و جمعآوری یک نوع همبرگر غیراستاندارد خبر داد.
مسعود جوادی مدیرکل استاندارد استان البرز، با اشاره به افزایش نظارتها و بازرسیهای میدانی در اداره کل استاندارد، از شناسایی و برخورد با دو واحد تولیدی غیرمجاز سوسیس و کالباس در استان خبر داد.
در پی این بازرسیها، محصولات فاقد استاندارد این واحدها از عرضه منع شده و اقدامات قانونی لازم علیه آنها صورت گرفته است. جوادی همچنین اعلام کرد که در جریان این بازرسیها، یک نوع همبرگر غیراستاندارد نیز از بازار استان جمعآوری و از چرخه مصرف خارج شده است. مدیرکل استاندارد البرز با بیان اینکه وظیفه اصلی سازمان ملی استاندارد، آزمایش و تطبیق نمونه کالا با استانداردهای مربوطه است، خاطرنشان کرد: با تخصیص بودجه، اقدام به خرید و آزمون اقلام پرمصرف شهروندان در سطح بازار کرده و نتایج را به مراجع ذیصلاح منعکس کردیم. جوادی از خرید و نمونهبرداری ۴۰ قلم کالای پرمصرف دیگر مانند چای سیاه، خرما، کشک، زعفران، گلاب، شیر، کره سنتی و کنجد مورد مصرف در نانواییها خبر داد و افزود: تمامی این اقلام در آزمونهای مربوطه با استانداردهای ملی مطابقت داشتهاند.. .
بازنشر از : مهر