1404\11\27 23:07:06



امکان اتصال بانک‌ها به وب‌سرویس استعلام چک‌های برگشتی فراهم شد

بانک مرکزی از امکان اتصال بانک‌ها به وب‌سرویس استعلام طرح دعوای مرتبط با چک برگشتی خبر داد و اعلام کرد: این وب‌سرویس در بستر مرکز ملی تبادل اطلاعات کشور پیاده‌سازی شده است.

تبلیغات
مشاوره کسب و کار
مشاوره کسب و کار
مشاوره مدیریت و توسعه کسب و کار تیارا، ارائه خدمات مشاوره و اجرا در حوزه های مدیریت، فناوری اطلاعات و کسب و کار
# کسب و کار - # مشاوره مدیریت - # فناوری اطلاعات

بانک مرکزی از امکان اتصال بانک‌ها به وب‌سرویس استعلام طرح دعوای مرتبط با چک برگشتی خبر داد و اعلام کرد: این وب‌سرویس در بستر مرکز ملی تبادل اطلاعات کشور پیاده‌سازی شده است.

بر این اساس، بانک‌ها می‌توانند به منظور انجام عملیات رفع سوء اثر از چک‌های برگشتی از این سرویس استفاده کنند. براساس اطلاعیه بانک مرکزی، با توجه به ضرورت اعمال مفاد بند (و) تبصره (۳) ماده (۵) مکرر قانون اصلاح صدور چک، مبنی بر اینکه «پس از سپری شدن مدت سه سال از تاریخ صدور گواهینامه عدم پرداخت و در صورت عدم طرح دعوای حقوقی یا کیفری توسط دارنده چک، امکان انجام عملیات رفع سوء اثر از چک‌های برگشتی فراهم می‌شود»، وب‌سرویس استعلام طرح دعوای مرتبط با چک برگشتی در مرکز ملی تبادل اطلاعات کشور پیاده‌سازی شده است. بر این اساس، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری می‌توانند با ارسال درخواست رسمی و معرفی نماینده خود به مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه، نسبت به بهره‌برداری برخط از این سرویس در سامانه‌های مربوطه اقدام کنند. برای دیدن بخشنامه اتصال به وب سرویس استعلام طرح دعوای مرتبط با چک برگشتی در بستر مرکز ملی تبادل اطلاعات کشور «اینجا» کلیک کنید.. .


بازنشر از : مهر

بانک مرکزی

چک برگشتی

قوه قضاییه

خبرهای مرتبط با