1404\11\19 15:44:10



سدهای کشور در شرایط استثنایی قرار گرفتند چقدر از حجم سدها با بارش‌های اخیر پر شد

سدهای کشور در شرایط استثنایی قرار گرفتند/ چقدر از حجم سدها با بارش‌های اخیر پر شد؟ انرژیدر ۲ هفته اخیر حدود ۱.۵ میلیارد مترمکعب روان‌آب جدید وارد سدهای کشور شده و حجم پرشدگی سدها به ۳۷درصد رسید.

تبلیغات

، در ۱۳۸ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۳ تا هجدهم بهمن‌ماه) در مجموع ۸ میلیارد و ۷۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۷ میلیارد و ۹۷۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، افزایشی یک‌درصدی داشته است.

تسنیم نوشت: با بارش‌های اخیر، در فاصله زمانی پنجم بهمن‌ماه تا هجدهم‌ این ماه، یعنی در بازه زمانی حدود دو هفته، یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون مترمکعب روان‌آب جدید وارد سدهای کشور شده است. همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۷ میلیارد و ۴۷۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۱۰ میلیارد و ۲۸۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، افتی ۲۷ درصدی را نشان می‌دهد. در زمان حاضر با وجود ۱۹ میلیارد و ۲۴۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۳۷ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۶۳ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز هجدهم بهمن‌ماه ۱۴۰۳ بالغ بر ۲۲ میلیارد و ۱۷۰ میلیون مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده کاهش ۱۳درصدی است. ۲۲۳۲۲۵. .


بازنشر از : خبرآنلاین

سد آبی

وزارت نیرو

کم آبی - خشکسالی

بارش برف - باران

بارندگی

خبرهای مرتبط با