1404\12\27 07:24:08



عضو ارشد انصارالله- با شهادت علی لاریجانی هیچ چیز به نفع آمریکا و اسرائیل تغییر نخواهد کرد

عضو ارشد انصارالله: با شهادت علی لاریجانی هیچ چیز به نفع آمریکا و اسرائیل تغییر نخواهد کرد دیپلماسیعضو ارشد انصارالله در پیامی به مناسبت شهادت دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد، با شهادت علی لاریجانی هیچ چیز به نفع آمریکا و اسرائیل تغییر نخواهد کرد.

تبلیغات

به گزارش خبرآنلاین، «محمد الفرح» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله در این پیام افزود: با شهادت علی لاریجانی هیچ چیزی به نفع آمریکا و اسرائیل تغییر نخواهد کرد و شهدا پایداری، عزم و انتقام را به ارمغان می‌آورند.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: ایران با وجود شهادت آیت‌الله خامنه‌ای قوی‌تر باقی ماند و حزب‌الله طوری می‌جنگد که گویی سید حسن در میدان است. به گزارش ایرنا، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بامداد چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ از شهادت علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی خبر داد. 310310.

.


بازنشر از : خبرآنلاین

انصارالله - یمن

یمن

علی لاریجانی

ایران و اسرائیل

ایران و آمریکا

خبرهای مرتبط با