1404\12\17 17:43:05



معاون پارلمان فرانسه- امپریالیسم آمریکا تهدیدی برای بشریت است

معاون پارلمان فرانسه در سخنانی اعلام کرد: آمریکا و اسرائیل همواره در حال نقض قوانین بین‌ المللی هستند؛ امپریالیسم آمریکا تهدیدی برای بشریت است.

تبلیغات
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت در تهران
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت در تهران
24تعمیر ارائه خدمات تعمیر و نصب چیلر ، مینی چیلر و داکت اسپلیت ، یخچال و فریز، ساید بای ساید، کولر گازی، پکیج گرمایشی در تهران با تعرفه نمایندگی .
# چیلر - # تعمیر کولر گازی - # تهویه
تعمیر و نگهداری چیلر سرویس و تعمیر چیلر آبگین تهویه

دقت و حساسیت در امر تعمیر و نگهداری چیلر باعث افزایش طول عمر آن و کاهش خرابی‌ها شده و از کاهش ضریب عملکرد و افزایش مصرف برق جلوگیری می‌کند

کلمنس گته معاون پارلمان فرانسه امروز یکشنبه در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که وقتی کارش با ایران تمام شود، سراغ کوبا خواهد رفت. معاون پارلمان فرانسه سپس اضافه کرد: آنها (آمریکا و اسرائیل) همواره در حال نقض کامل قوانین بین‌ المللی هستند، در حالی که سران کشورهای غربی یا سکوت کرده‌ اند یا با آن همدستی می کنند. وی افزود: ما در جهت مخالف قرار داریم و از کسانی که از سوی شما بمباران شدند، حمایت می کنیم.

امپریالیسم آمریکا تهدیدی برای بشریت است.. .


بازنشر از : مهر

ایران

اسرائیل

ایالات متحده امریکا

خبرهای مرتبط با