1404\12\17 10:55:06



آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محورهای مواصلاتی کشور

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور در روز ۱۷ اسفند خبر داد.

تبلیغات
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت در تهران
نصب و تعمیر چیلر و داکت اسپلیت در تهران
24تعمیر ارائه خدمات تعمیر و نصب چیلر ، مینی چیلر و داکت اسپلیت ، یخچال و فریز، ساید بای ساید، کولر گازی، پکیج گرمایشی در تهران با تعرفه نمایندگی .
# چیلر - # تعمیر کولر گازی - # تهویه
تعمیر و نگهداری چیلر سرویس و تعمیر چیلر آبگین تهویه

دقت و حساسیت در امر تعمیر و نگهداری چیلر باعث افزایش طول عمر آن و کاهش خرابی‌ها شده و از کاهش ضریب عملکرد و افزایش مصرف برق جلوگیری می‌کند

سرهنگ ناصر قلی‌نیا،رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: در حال حاضر در محور هراز مسیر شمال به جنوب در محدوده سه‌راهی چلاو ترافیک نیمه‌سنگین گزارش شده است. بر اساس گزارش‌های دریافتی از سامانه‌های نظارتی و گشت‌های پلیس راه، تردد در محورهای چالوس، فیروزکوه، آزادراه تهران ـ شمال، محور قدیم تهران ـ بومهن، آزادراه تهران ـ پردیس و آزادراه قزوین ـ رشت در مسیر رفت و برگشت روان است. رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا درباره وضعیت جوی محورهای شمالی افزود: محورهای چالوس و فیروزکوه در ارتفاعات دارای مه‌گرفتگی هستند و سایر محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی گزارش شده‌اند. سرهنگ قلی‌نیا ادامه داد: در برخی از محورهای استان‌های لرستان، کرمانشاه و چهارمحال و بختیاری بارش برف و باران در جریان است.

همچنین در برخی از محورهای استان‌های مازندران، اصفهان، همدان و آذربایجان شرقی بارش باران گزارش شده است. وی با اشاره به محورهای مسدود غیرشریانی تصریح کرد: محورهای پونل ـ خلخال، هشتگرد ـ طالقان و پاتاوه ـ دهدشت در حال حاضر مسدود هستند. رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا در پایان گفت: برخی محورهای کشور نیز به دلیل شرایط فصلی مسدود هستند که شامل محورهای گنجنامه ـ تویسرکان، سروآباد ـ پاوه (گردنه تته)، سی‌سخت ـ پادنا در مسیر رفت و برگشت و محور وازکلده می‌شود.. .


بازنشر از : مهر

آزادراه تهران

فیروزکوه

گنجنامه

خبرهای مرتبط با