1405\01\03 17:08:06



معاون اول قوه قضاییه- حکم اغتشاشگران دی در حال اجرا است هیچ ارفاقی در کار نیست

معاون اول قوه قضاییه گفت: در دستگاه قضایی با افراد که نفوذی، مزدور و وطن فروش هستند و در این شرایط با دشمن همکاری و همراهی می‌کنند، سخت برخورد خواهیم کرد و این افراد مشمول هیچ ارفاقی قانونی نمی‌شوند.

تبلیغات
خرید و قیمت انواع قفسه فروشگاهی ابزار پوریا

خرید قفسه فروشگاهی با کیفیت بالا وقیمت مناسب برای خرید قفسه فروشگاهی وارد سایت شوید پایین ترین قیمت قفسه در ایران برای خرید ابتدا وارد سایت ابزار پوریا شوید

حجت‌الاسلام حمزه خلیلی معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: از فرماندهان نظامی، انتظامی و بسیج عمومی تشکر می‌کنم که موجب یاس و ناامیدی و حیرت دشمن شدند.

وی با تاکید براینکه ملت و کشور اسلامی ایران پیروز می‌شوند، گفت: در دستگاه قضایی با افراد که نفوذی، مزدور و وطن فروش هستند و در این شرایط با دشمن همکاری و همراهی می‌کنند، سخت برخورد خواهیم کرد و این افراد مشمول هیچ ارفاقی قانونی نمی‌شوند.

معاون اول قوه قضائیه بیان کرد: پرونده عوامل تروریستی دشمن و اغتشاشگران دی ماه نیز رسیدگی شده است.

برخی از پرونده‌ها منجر به صدور حکم قطعی شده و در حال اجرا هستند و طی روز‌های گذشته هم چند مورد اجرا شد که در این خصوص نیز اطلاع رسانی می‌شود. هیچ ارفاقی مشمول محکومان این پرونده‌ها نمی‌شود.

حجت‌الاسلام خلیلی بیان کرد: امروز برخی از مزدوران با دشمنان همکاری می‌کنند و این همکاری منجر به شهادت کودکان، زنان و ملت شریف ایران می‌شود، دستگاه قضایی در این خصوص کوتاه نخواهد آمد، در اولین گام مراجع امنیتی این افراد را شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی می‌کند و پس از رسیدگی سریع به پرونده‌ها، احکام قاطع و شدیدی برای آنها صادر خواهد شد.

این مقام قضائی گفت: همچنین افرادی که با دروغ‌پراکنی و اخبار جعلی موجب نگرانی مردم می‌شوند، شناسایی می‌شوند و با آنها برخورد سختی خواهد شد و هیچ ارفاقی مشمول آنها نمی‌شود.

وی تاکید کرد: مردم نیز در شناسایی این افراد مزدور همکاری کنند و موارد مشکوک را معرفی کنند.

. .


بازنشر از : منبع: نورنیوز

خبرهای مرتبط با