1405\01\22 14:08:05



تابع تصمیمات فدراسیون هستیم لیگ برگزار نشود استقلال باید قهرمان شود

رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: اگر رقابت های لیگ برتر به هر دلیلی برگزار نشود تیم ما باید به عنوان قهرمان این دوره معرفی شود.

تبلیغات
وبلاگ کسب و کار اینترنتی و مقالات آموزشی طراحی سایت پرتال

مطالب آموزشی شامل اخبار طراحی سایت، آموزش سئو سایت، آموزش مدیریت وب سایت را در وبلاگ پرتال بخوانید

به گزارش خبرنگار مهر، علی تاجرنیا در حاشیه تمرین امروز شنبه ۲۲ فروردین اظهار داشت: ابتدا جا دارد یاد و خاطره تمامی شهدا از جمله کودکانی که در درسه میناب شهید شدند را تسلیت بگویم و یاد آنها را گرامی بداریم و جان فشانی های آنان باعث شده که ما اکنون در قله افتخار باشیم. او ادامه داد: ما در باشگاه به این جمع بندی رسیدیم که باید حتما حضور داشته باشیم و تمامی مدیران استقلال در جنگ ۴۰ روزه در تهران حضور داشتند و فعال بودند.

در این مدت بازیکنان هم با ما ارتباط داشتند و کادر فنی برنامه تمرینی به صورت انفرادی برای بازیکنان طراحی کرده بود. تاجرنیا افزود: ما در فصل جاری بهترین بازیکنان خارجی را در اختیار داشتیم و آنها هم با کادر فنی در تماس بودند. ما باید این پیام را برسانیم که زندگی در جریان است و هر تصمیمی که در مجموع گرفته شود ما هم از آن تابعیت می کنیم و جا دارد از کادر فنی و بازیکنان تشکر کنم. رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال تصریح کرد: ما منتظر تصمیم فدراسیون فوتبال هستیم و از آن تابعیت می کنیم و اگر مسابقات برگزار نشود و مسابقات به اتمام نرسد ما انتظار داریم با توجه به صدرنشینی ما، استقلال به عنوان نماینده ایران در لیگ نخبگان آسیا حضور داشته باشد. تاجرنیا در پایان گفت: هواداران استقلال بخش مهمی از جامعه ما را تشکیل می دهند و ان‌شاالله نتیجه فصل جاری به سود استقلال رقم خواهد بخورد و از الان خودمان را برای فصل آینده و حضور در سه جام آماده می کنیم.. .


بازنشر از : مهر

تیم فوتبال استقلال تهران

لیگ برتر فوتبال ایران

فوتبال

خبرهای مرتبط با