1405\02\14 14:33:06



میرزازاده- حس کردم برای ایران می جنگم سال ۲۰۲۶ را با طلا آغاز کردم

دارنده مدال طلای مسابقات قهرمانی آسیا گفت: این مدال برایم رنگ و بوی دیگری داشت و بیشتر از همیشه حس کردم برای ایران می‌جنگم.

تبلیغات

امین میرزازاده قهرمان جهان و دارنده مدال برنز المپیک در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در مورد عملکردش در رقابت های آسیایی قرقیزستان گفت: مسابقات سطح بالایی داشت و حریفان آماده بودند، اما با تکیه بر تمرینات خوبی که پشت سر گذاشته بودیم، توانستم بهترین عملکردم را نشان بدهم و هم اولین مسابقه‌ام در سال ٢٠٢٦ را با طلا آغاز کنم و هم امتیاز رنکینگ خودم را ارتقاء بدهم. وی در مورد شرایط قبل از اعزام تیم به دلیل تجاوز دشمن آمریکایی، صهیونیستی به کشور تصریح کرد: فضا خاص و سنگین بود، اما ما یاد گرفته‌ایم در هر شرایطی برای ایران تلاش کنیم.

اردو در شمال برایمان فرصتی بود که هم آماده بمانیم و هم از نظر ذهنی خودمان را جمع کنیم. دارنده ۲ مدال طلای جهان ادامه داد: البته کار ساده‌ای نبود، اما وقتی پای نام ایران وسط باشد، تمرکز خودش راهش را پیدا می‌کند. سعی کردم به هدفم فکر کنم و نماینده خوبی برای کشورم باشم. مسیر واقعاً سخت و طولانی شد و با مشکلات زیادی روبه‌رو بودیم، اما بالاخره با همت بچه‌ها و کمک کادرفنی و اقدامات موثر فدراسیون، به مسابقات رسیدیم.

همین سختی‌ها ارزش مدال را برایم بیشتر کرد. دارنده مدال برنز المپیک در مورد کسب چهارمین مدال طلای آسیا گفت: این مدال برایم رنگ و بوی دیگری داشت و بیشتر از همیشه حس کردم برای ایران می‌جنگم و همین آن را خاص‌تر کرد. وی در مورد برخورد کشتی گیران سایر تیم های شرکت کننده در این مسابقات بیان داشت: فضا حرفه‌ای بود و احترام متقابل وجود داشت. نام ایران همیشه برای من باعث افتخار است. فقط می‌خواهم بگویم هرچه داریم از لطف خدا، مردم و ایران است.

امیدوارم توانسته باشم دل مردم را شاد کنم و همیشه در مقابل نام ایران سربلند باشم.. .


بازنشر از : مهر

تیم ملی کشتی فرنگی

امین میرزازاده

کشتی فرنگی

خبرهای مرتبط با