1405\01\07 15:27:03



ملت ایران، آمریکا را با تمام هیمنه اش به خاک خواهد مالید

یزد - امام جمعه بهاباد با بیان اینکه بزرگترین سرمایهٔ ملت، همدلی و وحدتی است که ریشه در سنت‌های دینی و آیین‌های ملی داردگفت: ملت ایران، آمریکا را با تمام هیمنه اش به خاک خواهد مالید.

تبلیغات
پایگاه خبری اکونومی نیوز
پایگاه خبری اکونومی نیوز
خبر و تحلیل در حوزه های اقتصاد ایران و جهان، بازار، تجارت و بازرگانی و رصد ارز و طلا در کشور
# قیمت دلار - # اقتصاد - # قیمت طلا

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محسن ابراهیمی ظهر جمعه در خطبه‌های این هفته نمازجمعه شهرستان بهاباد اظهار کرد: سرمایه واقعی ملت‌ها در روزهای بحران، نه ثروت‌های مادی و نه ابزارهای ظاهری است؛ بلکه روحیه همبستگی و انسجامی است که مردم را در کنار یکدیگر نگاه می‌دارد.

ملت ما نیز به واسطه سنت‌های دینی و ملی خود، به سرمایه‌ای دست یافته که همواره راهگشا و امیدآفرین بوده است وی با اشاره به نقش مراسم و سنت‌های مذهبی و ملی افزود: شرکت در نمازهای جماعت و جمعه، بزرگداشت مناسبت‌های دینی، برگزاری یادواره‌های شهدا و دیگر فعالیت‌های جمعی، دل‌ها را به یکدیگر نزدیک‌تر می‌کند. همچنین آیین‌هایی مانند دید و بازدیدهای نوروزی یا مراسم روز طبیعت، پیوندهای اجتماعی را استوارتر می‌سازد. این ارتباطات چهره‌به‌چهره، بنیان انسجامی است که امروز بیش از هر زمان دیگر برای جامعه ضروری است. امام جمعه بهاباد ادامه داد: ملت ما به برکت همین روحیه همدلی توانسته از بحران‌های سنگین عبور کند.

حضور مردم در صحنه‌های مختلف اجتماعی، نشانه پایبندی آنان به ارزش‌های الهی، اخلاقی و ملی است و این سرمایه اجتماعی، پشتوانه امنیت و قدرت کشور به شمار می‌آید. وی با اشاره به شعار سال بیان کرد: شعار امسال که از سوی رهبر معظم انقلاب اعلام شد، ناظر بر اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت و امنیت ملی است؛ دو بالی که می‌تواند به تقویت اقتصاد، معیشت و مشارکت عمومی کمک کند. اقتصاد بدون امنیت و پیشرفت اقتصادی بدون حضور مردم امکان‌پذیر نیست. ابراهیمی با تأکید بر اهمیت نقش مردم گفت: ایستادگی، حضور در صحنه و پشتیبانی از ارزش‌ها و دستاوردها، سرمایه‌ای بی‌بدیل برای کشور است که در کمتر جایی نظیر آن وجود دارد. وی همچنین توجه به تقویت روابط با کشورهای همسایه و دوست را ضروری دانست و افزود: همکاری‌های منطقه‌ای، توان جمعی را افزایش می‌دهد و قدرتی افزون در برابر تهدیدها ایجاد می‌کند. هر حرکت سازنده از سوی مردم و مسئولان نشانه‌ای از اقتدار و هوشیاری جامعه است. امام جمعه بهاباد خاطرنشان کرد: پس از عبور از هر بحران، باید این روحیه ایستادگی را در حوزه‌های دیگر به‌ویژه اقتصاد و فعالیت‌های اجتماعی نیز به‌کار گرفت.

رشد اقتصادی بدون مشارکت مردم و بدون همدلی ممکن نیست. وی در پایان تأکید کرد: اگر هر فرد در جایگاه خود به وظیفه الهی و انسانی‌اش عمل کند و در عرصه‌های اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی نقش‌آفرینی کند، مسیر پیشرفت و پیروزی کشور هموار خواهد شد. امید است با همکاری و حضور مؤثر مردم، گام‌های بلندی در مسیر اعتلای میهن برداشته شود.. .


بازنشر از : مهر

اقتصاد مقاومتی

ایالات متحده امریکا

رهبر معظم انقلاب اسلامی

خبرهای مرتبط با