1404\10\05 23:16:08



واکنش سرمربی به بردهای کم گل سرخپوشان-خودم هم دوست دارم بیشتر گل بزنیم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به پیروزی های این تیم با حداقل گل گفت: برد خوبی را برابر تیم مس رفسنجان کسب کردیم اما باید در گلزنی خیلی بهتر از این باشیم.

تبلیغات
پایگاه خبری اکونومی نیوز
پایگاه خبری اکونومی نیوز
خبر و تحلیل در حوزه های اقتصاد ایران و جهان، بازار، تجارت و بازرگانی و رصد ارز و طلا در کشور
# قیمت دلار - # اقتصاد - # قیمت طلا

به گزارش خبرنگار مهر، اوسمار ویه‌را در نشست خبری پس از پیروزی یک بر صفر پرسپولیس مقابل مس رفسنجان در هفته پانزدهم فصل جاری لیگ برتر فوتبال گفت: گرفتن امتیاز در آخرین بازی‌های دور رفت که به نیم فصل می‌رسد سخت است‌.

خوشحالم به این پیروزی رسیدیم. سرمربی پرسپولیس افزود: در فوتبال هر امتیازی که می‌گیریم مهم است. در ۶ بازی قبلی امتیازات خوبی گرفتیم.

در فصل جاری که لیگ سختی است امتیاز گرفتن خیلی سخت است و کادرفنی در تلاش است هرطور شده امتیازاتی که لازم است را برای موفقیت در پایان فصل بگیریم. وی درباره ادامه روندهای برد اقتصادی پرسپولیس با یک گل تصریح کرد: آنالیز خوبی نسبت خوب بود. ما در جو بازی نتوانستیم بیشتر گل بزنیم.

هدفمان این است پله پله پیش برویم در بازی‌سازی بهتر شدیم و مطمئنا در آینده بهتر می‌شویم. در تیم‌هایی که من هستم دوست داریم رو به جلو بازی کنیم و گل‌های بیشتری بزنیم. اوسمار درباره برگزاری تمرینات تیم‌ها در خارج از کشور به جای مناطق خوبی در داخل مثل کرمان و کیش تاکید کرد: حرف شما درست است اما این موضوع ربطی به ایران ندارد.

تقریبا در تمام کشورها اینگونه است و تیم‌ها برای آشنایی بیشتر به چنین تدارکاتی می‌پردازند. سرمربی پرسپولیس در خصوص پوشیدن پیراهن مشکی و ربط آن به خرافات گفت: همیشه مشکی پوشیدم؟! نه اینگونه نیست. هر کدام از لباس‌هایم در کشوی خانه ام آماده باشد می پوشم چون تنها زندگی می‌کنم.

او در پایان درباره عصبانیت‌های کنار زمین گفت: به خاطر بازی تیم بود. یکی از دوستان برزیلی‌ام گفت که آرام تر باشم اما امروز هم نتوانستم این را رعایت کنم.. .


بازنشر از : مهر

اوسمار ویه را

تیم فوتبال پرسپولیس

تیم فوتبال مس رفسنجان

خبرهای مرتبط با