1405\02\09 12:13:09



استقبال آمریکا از انتخاب الزیدی- هدف مشترک است

استقبال آمریکا از انتخاب الزیدی: هدف مشترک است خاورمیانهپس از معرفی علی الزیدی به‌عنوان نخست‌وزیر مکلف و مامور تشکیل دولت جدید عراق، آمریکا از این اقدام استقبال و ابراز امیدواری کرد دولت جدید بغداد خواسته‌های مردم عراق را برآورده کرده و به بهبود امنیت و ثبات در این کشور کمک کند.

تبلیغات
پایگاه خبری اکونومی نیوز
پایگاه خبری اکونومی نیوز
خبر و تحلیل در حوزه های اقتصاد ایران و جهان، بازار، تجارت و بازرگانی و رصد ارز و طلا در کشور
# قیمت دلار - # اقتصاد - # قیمت طلا

به گزارش خبرآنلاین به نقل از العربیه، سفارت آمریکا در بغداد چهارشنبه نهم اردیبهشت با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد «با مردم عراق در مسیر تحقق اهداف مشترک، از جمله حفظ حاکمیت، تقویت امنیت و مقابله با تروریسم» همبستگی دارد.

نزار آمیدی، رئیس‌جمهور عراق روز دوشنبه الزیدی را مأمور تشکیل دولت جدید کرد. این اقدام پس از آن صورت گرفت که ائتلاف «چارچوب هماهنگی» به‌عنوان بزرگ‌ترین فراکسیون پارلمانی عراق اعلام کرد نوری المالکی از تلاش برای بازگشت به سمت نخست‌وزیری «کناره‌گیری» کرده و همچنین محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر کنونی، از ماندن در قدرت انصراف داده است. آمریکا با نامزدی نوری المالکی به‌شدت مخالف بود.

چالش‌های پیش‌روی نخست‌وزیر مکلف نخست‌وزیر مکلف عراق با پرونده‌های پیچیده‌ای از جمله شبه‌نظامیان عراقی، روابط با کشورهای همسایه و وضعیت اقتصادی روبه‌رو است. 315. .


بازنشر از : خبرآنلاین

علی الزیدی

عراق

انتخابات پارلمانی عراق

ایالات متحده آمریکا

نوری ‌المالکی

خبرهای مرتبط با