1404\11\24 17:37:03



پسکوف- دور بعدی مذاکرات درباره اوکراین سه‌شنبه آینده برگزار می‌شود

دیمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه اعلام کرد که دور بعدی مذاکرات سه‌جانبه آمریکا، روسیه و اوکراین سه‌شنبه آینده در ژنو سوئیس برگزار خواهد شد.

تبلیغات
پایگاه خبری اکونومی نیوز
پایگاه خبری اکونومی نیوز
خبر و تحلیل در حوزه های اقتصاد ایران و جهان، بازار، تجارت و بازرگانی و رصد ارز و طلا در کشور
# قیمت دلار - # اقتصاد - # قیمت طلا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، دیمیتری پسکوف سخنگوی دولت روسیه گفت: روسیه و آمریکا در حال بررسی همکاری‌های تجاری و اقتصادی بالقوه در یک کارگروه هستند.

چندین شرکت آمریکایی علاقه‌مند به بازگشت به بازار روسیه هستند. پسکوف افزود: احدی با استفاده از دلار مخالفت نکرده است و این خود آمریکاست که استفاده از دلار را محدود کرده است. وی ادامه داد: مسکو هنوز موضع خود را در مورد شورای صلح مشخص نکرده است و وزارت امور خارجه روسیه با هماهنگی متحدان خود به کار بر روی این موضوع ادامه می ‌دهد. روسیه همچنان تنها کشوری است که تصمیم به اختصاص ۱ میلیارد دلار کمک به فلسطین گرفته است و مهم است که این را فراموش نکنیم. او درباره دور بعدی مذاکرات درباره اوکراین نیز اعلام کرد: دور بعدی مذاکرات در مورد اوکراین روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۸ و ۱۸ فوریه (۲۸ و ۲۹ بهمن) در ژنو سوئیس برگزار خواهد شد.. .


بازنشر از : مهر

دیمیتری پسکوف

مسکو

روسیه

خبرهای مرتبط با